30januari

Den här helgen bor Krille och jag hemma hos mamma och pappa, vi har ingenstans att bo förrens på måndag när vi får nyckeln. Så vi mellanlandar här helt enkelt! Det verkar inte bli någon hindermässa för mig i år, känner inte att jag jättegärna vill åka dit heller. Jag har fått mitt marknadsgodis av mamma, så jag är glad och nöjd tjej!

När krille kommer hem ifrån stockholm ska vi börja städa lägenheten så det blir klart någon gång. Jag är så grymt trött på att packa, städa och flytta. Nu vill jag bara ha den nya lägenheten!

 


26januari

Vi städar och grejar för full i lägenheten, verkar som att det aldrig tar slut. Imorgon får jag sällskap av min favorit mormor, vi ska putsa fönster!

Jag har varit med Tammie på marieberg nästan hela dagen, jag hittade ingenting speciellt. Det enda jag köpte var ett linne som jag kan träna i ikväll. Vi ska iväg och träna lite senare när vi har fixat iordning och grejat här hemma.. Jag tror att jag har fått med mig både Krille, Mamma och Emma! Bra gjort, bara pappa kvar nu..



24januari

Hela helgen har vi flyttat över saker till ett förråd, snart är lägenheten tom och det börjar kännas på riktigt nu! I veckan ska jag städa, mormor kommer kanske och hjälper mig att göra sånt jag inte kan göra så inte ryggen går av på mig igen! Vi sliter ut en generation i taget tycker jag låter bra!

I fredags var vi på en lokalfest i Nydalen som ligger några mil utanför Askersund. Folk blev fulla och dansade på borden ;) Super rolig kväll!

Igårkväll var Krille och jag på Pacos och åt kvällsmat, svingott! Och efter det åkte vi hem och kollade på Robinsson. Desse följde med oss hem en stund eftersom hon jobbar på Pacos :) myspys

Vi ska snart köra iväg ett lass med saker igen, sen har vi bara sängen och tv:n kvar här.


22januari

Jag längtar tills vi kan börja köpa små söta kläder till våran lilla bebis, vi har redan köpt lite småsaker eftersom jag inte har kunnat hålla mig. Men nu tror jag att jag kan vänta de få dagarna som det är kvar tills vi får reda på könet. Just nu sitter jag och kollar på massa hemsidor på bebiskläder och man blir ju bara toksugen på att beställa allt!

Huvudvärken har gjort att jag inte har kunnat göra så mycket åt våran lägenhet idag, men nu börjar den släppa så jag ska nog göra ett ryck snart. Ikväll ska vi antingen packa och greja eller så ska vi åka på fest hos Lina! Vi får se hur det blir med det. Men det skulle vara roligt att åka på fest, det var ett tag sen sist!



21januari

Mormor bjöd mig på gratis mat hemma hos henne igår, jag fick fisk och färskpotatis. Sen åkte vi till bra och begagnat för dit åker hon nästan varje ondsag eller lördag. Efter det fick jag åka och kolla på soffbord på Mio möbler, och jag har hittat ett bord där som jag gärna skulle vilja ha och nu fanns den med på rean! Så vi får se om jag kanske köper det innan rean är slut.. Mormor och jag åkte och fikade hemma hos mig i röran bland flyttkartonger och grejer, pappa kom också hit :) Och sen åkte krille och jag och köpte jackan på stadium, jag köpte samma jacka fast i en annan färg. Det blev en grå istället för den rutiga, jag tror att man tröttnar på den rutiga fortare. Lägger upp bild!



Idag ska jag till doktorn, IGEN! Jag tog fel på dag igår så jag ska dit idag istället.. Och efter det ska jag nog bara hem och städa och greja.

<3

   
Någon som vill ha två helt underbara katter?


20januari

Jag träffade Josefin och Tamara och åt lunch på Alfredos igår (sämsta maten) och sen gick jag runt och shoppade lite när tjejerna åkte hem, jag köpte massage olja eftersom det står i alla böcker att ens partner gärna får massera rygg och fötter under graviditeten. Och så köpte jag en träningströja till Krille, så nu kan han inte skylla på att han inte har några träningströjor när han ska iväg och träna, för nu har han fått två stycken av mig!

Idag har jag ingenting planerat mer än att jag ska till doktorn vid lunch. Mormor följer troligtvis med mig dit för sen ska vi och äta lunch tillsammans. Hon är så söt min mormor, hon skrev ett mail igår och tyckte att det var dags att ses snart. Varje gång skickar hon med någon rolig bild eftersom hon precis har lärt sig hur man gör det. Jag la undan en vinterjacka på stadium igår, som jag ska bestämma mig för idag om jag vill ha eller inte.. Men jag tror nog att det blir den.

Jag tror att jag börjar inse mer och mer att det faktiskt växer ett litet liv inuti min mage, jag har inte riktigt fattat att det gör det tidigare. Jag ser stor skillnad på magen för varje vecka och jag bara njuter av att se skillnaden, det betyder ju att bebisen där inne mår som den ska. Jag kan snart inte ha mina vinterjackor längre, min favoritjacka har gått sönder i dragkedjan och alla små tajta kläder har jag gett bort. När jag ska sova känner jag att Han/hon sparkar och bökar runt i magen, Det är en fantastisk känsla som inte går att beskriva :)

Nu ska jag äta frukost och sen ska jag göra mig iordning!

18januari

Nu är jag hemma hos mamma och pappa och äter gratis mat. Imorse gick jag upp klockan åtta även fast jag somnade vid fem, det var duktigt gjort av mig tycker jag! Jag åkte till skolan och fyllde i massa papper. Snart somnar jag på soffan.. Tror nog att jag kommer somna så fort jag lägger mig, så trött är jag! Frågan är ju varför jag skriver en onödig blogg när jag är så trött. Men det är väl just därför kanske, jag vet inte vad jag gör helt enkelt;) I eftermiddag ska jag till doktorn och kolla hjärtat, det är ingenting allvarligt utan bara en vanlig koll:) Jag gör det kanske en gång om året för att se att allt är som det ska. 

Man börjar längta så grymt mycket till sommaren när man ser alla mysiga sommarbilder! Lägger upp några vackra. Sen ska jag sova!


Krille och Systeryster <3

 


Amanda och Charlie (hunden) i båten vid sommarstugan.


Grillkväll i rävgången, Amanda och Emma ;)



Nu säger Carlie och jag GODNATT! :)


16januari

Jag har packat och grejat hela nästan hela dagen, krille stannade på vägen hem och köpte saigon åt oss på lunchen. Jag fick min favoriträtt den här gången också! Minns inte vad den heter nu bara.. På kvällen åkte vi på kalas hos mammas kusin. Och där har vi varit hela kvällen, mycket trevligt!

Imorgon ska amanda komma hit en sväng, hon ska bla. hämta sin säng som hon har fått av mig! Ska bli skönt att bli av med allt vi har på vinden/ källaren. Ett steg närmare flytten! vi har tre st 120sängar, en soffa, soffbord, massa tv aparater och massa annat sånt. Tänk vad man ändå samlar på sig under ett och ett halvt år! Men nu ska allt sånt bort :) Tänkte bara skriva av mig lite, nu ska jag sova. GODNATT :)

.

Jag har precis kommit hem ifrån stan. Mamma och jag åt bakad potatis och shoppade lite smågrejer på rean. Jag hittade ett gulligt linne på Åhlens och betalade halva rea priset! SUPERBRA! Sen köpte jag "urban pulver" som jag behöver till min nya frisyr och sen köpte jag lite shampo och inpackning m.m.

Ikväll ska krilleprutt och jag bara mysa hemma, det blir ryggbiff med hemma gjord klyftpotatis och någon god sås till kvällsmat.



Lägger ut en gammal bild på hur jag har håret nu,
det blev den gamla hederliga frisyren!

Nu ska jag pussa på min utarbetade pojkvän, han är inte van att jobba. KLENIIIS :D<3


15januari

Tammie kom hit efter att jag hade rensat alla de snygga och för små kläder jag har, vi drack te och åt massa kakor. Och så hjälpte jag henne att fixa till hennes blogg, så nu är den fin igen! www.misskoleilat.blogg.se Titta hur snygg den blev! Senare på kvällen gjorde vi supergod tacos. Krille jobbade över så vi slapp honom nästan hela kvällen! :)

Idag ska jag och klippa mig, inte för att det behövs utan för att det är så skönt att sitta hos frisören och bli ompysslad. Så jag tror inte att jag kommer klippa mer än några cm. Mamma och jag fick något spontanryck i veckan och bokade tid för båda två. Skitsnygga ska vi bli!


Tammie och jag studenten -09

14januari



Jag har blivit totalt himla toksugen på läkerol cassis, sen igårkväll har jag ätit två paket. Helt sjukt gott är det ju!

Idag måste jag verkligen ta tag i mina kläder, måste se över vad jag vill ha kvar och vad jag ska ge bort till någon smal och snygg. Jag kan inte ha mina kläder längre! :( Krille och jag kom på förut att det bara är en helg kvar att packa på och sen är det dags! Så nu måste jag sätta fart med allt jag ska göra..


13januari

Jag åkte till skolan vid ett eftersom jag och läraren hade bestämt att jag skulle dit då, men hon hade inte tid med mig när jag kom dit, så det var bara att åka hem igen.. Jag blir skapligt irriterad för det här är inte första gången som jag åker dit helt i onödan. Stackars morfar som skjutsat mig dit bara för att det är så kallt och halt :/

Jag är galet trött på allting och känner mig bara nere just nu.. Skulle behöva träffa Amanda lite. I eftermiddag tror jag att hon och malin kommer in till örebro och tar en fika med mig, skulle vara mycket trevligt att få komma ut en stund och göra någonting annat än att sitta här i lägenheten helt ensam.

Min pojkvän som har hoppat av skolan och börjat jobba igen, har inte lika mycket tid med mig längre på dagarna.. Jag kan knappt ringa och prata med honom i telefonen. Det känns lite trist. Jag är ju van vid att han är hemma med mig typ jämt och att vi kan hitta på saker tillsammans. Men det kommer absolut inte vara samma sak nu när han har bestämt sig för att jobba istället..

Packningen kommer jag få sköta nästan helt själv eftersom han jobbar, och jag vet inte allt jag kommer få göra helt själv. Som jag absolut inte hade räknat med. Allting ändrades bara över en natt då han bestämt sig för att börja jobba istället. Men men, allting löser sig! De är bara så tomt och tråkigt utan honom :(


.

Jag satt och fixade med ritningen på lägenheten och kom på mig själv att jag pratade med mig själv, så jag ringde upp pappa för att ha någon att prata med. Det funkar inte :/ Jag håller på att bli knäpp tror jag. Eller så är jag bara väldigt ensam och uttråkad.. Men nu är Krille hemma med mig igen och när Emma har slutat skolan, ska vi och träna lite på rehab. Vi är ofta där nu för tiden, det är lika bra att hålla igång! Snart är vi systrarna "biff" :)

Lägger ut en bild på hur ritningen blev när den blev klar, om det är någon som är nyfiken på hur lägenheten ser ut :)


.

Jag är inte på bra humör alls. Soffan som jag har köpt och är så himla kär i, är för stor. Det kommer vara 1,5meter att gå på emellan tv:n och soffan och det känns lite för trångt. Vi fick ritnignarna idag och har inte kunnat kolla det tidigare. Så imorgon ska vi tillbaka till jakobssons möbler och byta soffan till en likadan fast storleken mindre. Som tur är har man ångervecka!

För att jag skulle bli på lite bättre humör, åkte krille och jag iväg och kollade på andra soffor. Men hittade ingen som passade oss. Vi köpte lite småsaker på ikea och så köpte vi en ny dammsugare på net on net.

Ikväll ska vi käka god mat och kolla på lets dance. Vi får helt enkelt ha matbordet i vardagsrummet ett tag. Men det fungerar! Man får tänka på barnen i afrika ;) Senare ska vi träffa Amanda och Marcus.


.

Jag tränade med min syster igår, även fast jag är sjuk. Men jag tog det lugnt! Efter att vi hade varit duktiga på gymmet åkte vi hem till mamma som hade gjort världens godaste köttbullar till oss, hon är bäst på att göra köttbullar! Krille sålde våran soffa medans jag var på gymmet, så nu har vi ingen soffa att sitta i på kvällarna eftersom den nya soffan inte har kommit än. Men vi klarar oss i ca tre veckor tror jag!

 

På kvällen åkte vi och skulle titta på en bil till krille, som han också köpte. Det är en Volvo 244 som han länge har velat ha. Så ingen är lyckligare än vad han är just nu!;)

 

Sen köpte vi med oss pizza hem, och efter det åkte vi en tur med nya bilen och krille sladdade såklart! Hm .. Man kan ju fundera lite på varför han ville ha en bakhjulsdriven bil..

 

Idag ska jag börja kolla igenom vilka kläder jag ska ha kvar och vilka jag ska slänga innan flytten, det är inte alls långt kvar nu! :D






<3

Han är verkligen den finaste som finns!
Ikväll ska vi laga tacos och mysa framför tv:n.


Missan och krille kollar film ;) Sötnosar.


ny soffa

Förkylningen ger sig aldrig! Jag orkar inte vara sjuk mera :/ Inatt har jag inte sovit många timmar, var det inte katterna som väckte mig så fick jag inte luft pga av att jag är så förkyld. Hoppas att förkylningen ger sig snart, jag ska börja äta kan jang och se om det hjälper.. 

Vi köpte en soffa igår som kommer v.5 när vi har flyttat. Som tur är så kunde vi beställa den så att det blir lagom tills vi flyttar in i den nya lägenheten! TOPPEN! Hoppas att den får plats i vardagsrummet nu bara ;)



Den snyggisen blev det!

.

Nu har vi slängt ut den döda julgranen, julkulorna började ramla av grenarna så vi tyckte att det var dags att göra oss av med den. Och jag kommer inte sakna den ett dugg!  

Snart ska krille och jag åka till jakobssons och kolla på soffor, jag hittade en på mio möbler igår men vi måste kolla runt lite först innan vi bestämmer oss. Och ikväll är det den traditionella middagen hemma hos farmor och farfar med hela släkten. Det brukar alltid vara så mycket mat att man rullar hem därifrån sen. Men det ser vi fram emot! Gott ska det bli :)

träning träning!

Idag ska vi vara huriga, tjejerna och jag! träning blir det för hela slanten. Klockan tolv har vi bestämt att vi ska vara där, och jag har vänt på dygnet totalt så jag var tvungen att tvinga upp mig själv vid halv elva. Och nu gör krille frukust åt mig, han är en riktig hjälteman :D Jag är glad att jag har honom. Han är lixom bäst!

Igår var pappa jag och krille på bio, vi såg göta kanal. Den var absolut inte lika bra som de andra göta kanal filmerna. Men det visste jag ju innan eftersom folk har varnat mig ;)



.

Jag mår dåligt som bara den idag, och det beror inte på bakfylla. Jag har huvudvärk och så har jag blivit tokförkyld! Så idag blir det att kurera sig framför tv:n med massa apelsiner och te.

Gårdagen blev ganska lyckad som jag trodde. Tammie och Oscar kom hit och vi åt mat och tammie och jag gjorde oss iordning tillsammans. Sen åkte vi hem till krilles syster, Jossan på fest. På tolvslaget pussades jag med krille på stan och sen gick vi hem stelfrusna. Det känns som det här kommer bli ett bra år! Bebis kommer ju och allt, så det är klart att det här blir ett bra år ;)

Nu ska Krille och jag äta frukost!


RSS 2.0