lördag

Det är lördag och jag är redan vaken! krille skulle till garaget imorse och råkade väcka mig , så nu sitter jag är leker med min nya ipod och kollar på när katterna busar med varandra. Det är ganska skönt att dom fungerar ihop! Missan har blivit som en mamma åt skrållan :)

Jag skulle behöva städa och kolla upp vad jag har för kläder till semestern, men jag har nog mycket tid på mig eftersom det brukar ta lång tid när han åker till garaget.. det är alltid så att det tar längre tid än vad han har sagt.

Jag har bjudit hit syster på frukost, så hoppas att hon vaknar och svarar på mitt sms snart för jag är sugen på min manna frutti ;)

nu är det inte långt kvar tills vi åker, det ska bli så jävla skönt!!



ipod

jag har lekt med mina gosungar på marieberg idag, jag köpte massa saker tills vi åker till cypern och så köpte jag en ipod bara för jag tyckte att jag ville ha en. Amanda och jag har gjort tacos och kollar på idol och snart ska vi åka upp på stan och träffa några på liquid :) jag har ingen blogg lust idag, skriver när jag får tid och lust. byee

torsdag

Det är lite irriterande att åka till skolan och sen behöva sitta och vänta en timma på att läraren ska bli klar. Och sen sitta ytterligare 20 min efter bestämd tid tills man tröttnar och åker hem.. 
jag hade nog hunnit göra en hel del hemma på den tiden som jag bara satt och väntade! 
Men nu är de slut på grin, har avreagerat mig nu iaf!

Jag sitter och äter mormors plommon, och pluggar lite. Snart klar med det här ämnet! Sen ska jag börja med något nytt roligt ämne. Känner att jag kanske skulle varit i skolan lite mer förra året så jag slapp göra allt det här nu .. Men jag har ändå ingenting för mig iof, så kan lika gärna gå dit en timma i veckan (om ens så mycket) och få massa pengar för det! :)

Ikväll ska jag övningsköra med pappa! Har inte kört sen i somras någon gång .. Och snart är det dags för uppkörning så jag behöver köra lite med pappa så jag inte glömmer hur man gör ;)

pappa är bäst! ingen protest.


Är jag en kärring?

Denna blogg använder sig av en gratis designmall från designabloggen.se.
För fler designmallar, hjälp med bloggdesign eller annat som rör bloggar, besök designabloggen.se.) jag gillar inte den texten som ligger på vänster sida! nån som är smart och kan hjälpa mig att ta bort den fula texten kanske?

Vill man göra mat till nån när den kallar en kärring? ne, man tappar lusten ..
Men jag gör det nu ändå, bara för jag älskar honom!

Tammie är här och bråkar, jag börjar tröttna på henne och hennes jävla visiter.
Jaa jag vet vad en visit är, man visiterar någon..

12 dagar kvar, sen slipper jag tammiiieee!!


cypern

Då var resan bokad och betald! Den 5 oktober drar krille och jag till cypern och blir negerbruna :D 

Nu ska jag ta med mig mina vänner tammie och oscar på ett litet äventyr till marieberg och kolla på en ipod och resväska till mig! Det behövs till resan :) Skriver mer sen! Puss och hej leverpastej, nu va ja fyndig!

http://existenz.se/out.php?id=16695
funderar på att bli lite mer som henne


tisdag

Skriver lite kortfattat om vad jag gjort och så innan jag ska iväg till skolan.

Jag vaknade nyss av att en kattunge klättrade i ansiktet på mig, ganska gosigt uppvaknande ändå! Snart kommer tammie hit och vi ska åka till skolan och fixa med massa saker som vanligt. Vi kom inte därifrån när vi tog studenten inte, men det är väl bara för att vi älskar skolan så himla mycket ;) 

Ska träffa mormor och äta lunch med henne på stan sen. Har inte träffat henne på en månad nu tror jag, helt sjukt lång tid!

Igår var jag och shoppade skor och sen kom nästan hela tjocka släkten hit, det bara blev så. Dom kanske var nyfikna på skrållan eller nåt ..

Nu ska jag göra mig så vacker det bara går! och sen kommer träben och hämtar upp mig! Skönt med skjuts :D


bebis

skrållan, 12 veckor idag


SKRÅLLAN , 12 VECKOR IDAG


flickan som lekte med elden

Filmen igår var helt bra, och nu vill man bara se trean. Om det nu kommer någon sån? Det var mysigt att hitta på någonting med Emma för en gångs skull! Jag somande inte på hela tiden heller som jag trodde att jag skulle göra, men de var filmen för bra för ;) den är lätt värd att gå och se! Men man måste nog se "män som hatar kvinnor" först, såklart!

Idag ska jag till skolan och få underskrift att jag går i skolan, efter att vi har varit på beef house med Krilles två småsyskon, och efter skolan ska mamma och jag till marieberg och shoppa skor. Det är dags för höstskor nu!




nya kattungen

Det var super mysigt i stugan igår, vi var ute på långpromenad i skogen med hundarna, killarna visade oss finaste utsikten (inte för att man såg så mycket när det var kolsvart ute men man kunde ju föreställa sig hur det ser ut när det är ljust ute) Sen gick vi förbi sjökrogen som hade "avslutning" inför vintern med fyverkerier och liveband. Vi gick tillbaka till stugan och spelade kort, sen åkte vi hemåt vid elva och sov. Helt perfekt kväll! Det är roligt nu när Marcus och Amanda är tillsammans igen så allt är som vanligt igen! Det är ändå så det ska vara, vi fyra lixom!
 
Vi hämtade skrållan förut, äntligen! och nu har det lugnat ner sig lite mellan katterna också, kattungen ligger under sängen och sover nu, mamma och emma gick precis hem. Snart kommer krille hem med sina småsyskon som ska sova här inatt. Får se hur det går med nya katten! Hoppas att hon inte blir allt för uppstressad av ännu mer nytt folk ..

Hon är för övrigt helgosig, tuff men ändå super snäll och supersöt såklart! sköldpaddsfärgad. Hon verkar finna sig i allt som händer idag och hon verkar inte sakna sin mamma så jätte mycket än så länge. Hon har ju en annan mamma nu , inte för att hon älskar bebisen än men snart så hoppas jag att det löser sig!

Ikväll ska jag och syster gå på bio , det blir "kvinnan som lekte med elden" den ska vara jättebra har jag hört!
men innan bion ska jag duscha och göra mig iordning så ska göra det nu.

Skriver om filmen och lägger in bilder på katt bebisen senare eller imorgon! beror på om Krilles syskon sover när jag kommer hem. För om dom gör det så får jag nog gå och lägga mig!


:)

jag hade en helt galet bra kväll igår! hoppas att alla som var här också hade det! 
Vi var här hemma på förfest och sen krogen.

Vi har precis kommit hem från ming hua (kinaresaurang) marcus och amanda kom hit och hämtade oss så åkte vi och åt kina mat, jättegott var det! Och när jag har bloggat klart ska vi åka med dom till marcus sommarstuga och mysa lite, men vi åker nog hem i kväll eftersom krille ska hem och hjälpa min pappa med en bil, och så ska vi ju hämta skrållan (kattungen) imorgon också! Ska bli mys att äntligen få hämta henne.. har väntat i en månad nu på att hon ska bli stor tjej och kunna flytta hemifrån.

men nu ska vi åka dit, killarna ska visa oss någonting fint verkar det som :) Ska bli myyys!

skriver imorgon igen!




skolan

Igår var jag i skolan en sväng och sen träffade jag krille på stan som var med mig till banken och fixade lite papper. Sen träffade jag tammie och vi hade myspys kväll framför idol och de sämsta programmet jag har sett, Kändisdjungeln! så misslyckat och dåligt program!

tamie underhåller mig med fina paint bilder, på skolan. Snart är det dags för henne att gå upp till komvux och ha matte c och jag ska följa med som ett mongo och titta på. vi har precis kommit på att hela våran skoltid bara var flum och ett stort skämt! Vi gjorde ingenting seriöst .. och ingenting bra för den delen heller, konstigt att vi fick godkänt på endel kurser över huvudtaget!!

Efter tammies lektion ska vi upp på stan och käka tror jag, och kolla lite i affärer!

Ikväll ska vi gå ut på krogen och festa loss litegrann, jag och mina singelbrudar :D det kommer nog bli en bra kväll, för det känner jag på mig! Hoppas bara att det jag känner är rätt. jag är ju med dom bästa iof..
Innan det ska jag färga amandas hår, till brunt. men det är en hemlighet än så länge, så jag skulle inte sagt de egentligen.

det blev inte så mycket gjort på det jag skulle göra idag heller. Men jag har ju hela helgen framför mig!
om jag nu kommer minnas att jag skulle plugga lite i helgen.

ne nu skriver jag för mycket säger tammie, ska gå till hennes lektion nu!
ha de så himla bra, hejdåå





Godmorgon!


 Krille är i skolan och jag vaknade bredvid min kisse idag. Hon hade lagt sig under täcket som en människa, hon måste tro att hon är människa för hon gör massa sånna söta saker ganska ofta. Om några dagar ska hon få en bebis, vi hämtar en kattunge i helgen. Får se hur det går med kissen vi har nu, men hoppas att det går bra! Annars så har vi en kattunge till salu ..

Jag känner på mig att det här kommer bli en bra dag! JAG HAR INTE VAKNAT MED HUVUDVÄRK ELLER NACKSPÄRR IDAG! Så jag kommer inte vara grinig pga det iaf. 

Jag ska snart börja plugga tills pappa kommer förbi här på lunchen och äter med mig. sen kommer krille hem vid lunch och då ska vi och fixa pass till honom så det bara är att dra sen ;) 
Ikväll ska tjejerna iväg och träna pilates, härligt!

Oscar: HAHA! oscar .. jag verkar inte bara vara duktig, jag ÄR duktig! :D
Amanda: Jaaa, jag känner mig ganska duktig! :) det är du också som ska träna med mig <3

Nu måste jag börja med det jag ska göra så jag hinner göra någonting alls innan pappa och krille är här!

kvällen ..

Nu ikväll gjorde Amanda och jag god mat och kollade på Idol tillsammans med killarna. Köttfärsås och spagetti blev det! Jag åt som en karl så jag behöver inte äta mer på några dagar nu.. Jag har faktiskt klarat mig ifrån onyttigheter fram tills middagen för då kunde jag inte låta bli att dricka cola. Men är man som beroende så är man.. Jag tycker inte att det räknas ;)

Nu ska jag ta mig en frukt istället för glass, och sen ska jag sova!
godnatt <3


amanda is here



nu är hon här, lilla gullepluttan! Snart ska vi ut i fina vädret med oscar och kanske krille om han har tid med oss!
dom ska få äta glass medans jag tittar på , jag SKA klara av att inte äta sånt.

<3

<3


den här bilden är tre år gamal, vid den tiden var jag helt nykär i honom :)

Slut på fet mat!

Krille och jag var nyss och åt kebab vid svampens gatukök. Det här går inte längre! Snart rullar jag ju fram.. sallad och vatten från och med nu! får se hur det går.. önska mig lycka till ;)

Det var ingen idol igår tydligen, så krille och jag fortsatte våran mysdag framför "kändisdjungeln" ist. Det var första gången jag såg det och det var lite halv segt tycker jag, lite wannabe robinson ;) förresten så hade krille tydligen brottat ner alla på jujutsun igår, lite stolt blr man allt då! 

Jag har klarat av ytteligare två gröna prickar på teorin idag, så det är inte så långt kvar till körkortet länge. Bara en liten prickj*vel kvar sen har jag körkort vilket är kanon!! Marcus hade uppkörning idag och klarade det, grattis grattis grattis till honom! det är bara jag som inte har körkort nu känns det som ;) får väl gratta honom till att han vann tävlingen mellan honom och mig också .. trodde verkligen att jag skulle vinna den, men icke! så nu skäms jag.

Vädret är helt underbart idag och vid fem kommer amanda hit, vi ska självklart ut och vara i solen. Vi kanske åker upp på stan, det brukar ju kunna bli så :)

men först ska jag göra en till test på teorin! jag är lite halvtaggad nu :D


segdag



Krille och jag var så sega i morse, så vi stannade hemma och myste i soffan framför tv:n istället och det har varit en riktig mysdag hela dagen! Marcus var här på förmiddagen och käkade med oss, Krille har hjälpt mig med saker som jag var tvungen att göra till skolan, annars så har vi bara låtit dagen gå utan att göra någonting speciellt. Och jag älskar sånna här dagar när dagen bara går utan att göra saker och slippa att ha en tid att passa eller massa annat stress, så fler sånna här slödagar tack!

Ikväll ska jag kolla på idol, och fortsätta min segardag..
det är så roligt att se folk från början i idol eftersom endel tror att dom kan sjunga och att dom verkligen är någonting.. Så det ska jag roa mig med! Krille kommer snart hem från sin första träning på jujutsun (tror jag att det var) hoppas att han tyckte det var roligt för då börjar han träna igen! :D Oscar smsade nyss att han brottades och vann, så det kommer man väl få höra när han kommer hem!! duktig kille :D

huvudvärken ger sig inte så hoppas att läkaren svarar imorgon när man ringer annars vet jag inte vad jag gör.. ingenting hjälper, tänk om det är någonting allvarligt? :O








blogg design

Jag börjar bli lite smått hysterisk på det här med blogg designen, ska försöka göra den lite egen iaf men jag är väl för trött för att tänka idag. Vid fyra tror jag att jag somnade inatt pga min hemska huvudvärk som inte vill ge sig! Nu är jag inne på min fjärde vecka och min läkare har bara telefontid mellan åtta och nio, så jag får vänta tills imorgon med att ringa dit! Är det någon har lust att hjälpa mig med designen så är det bara att säga till ;)

Nu ska marcus och jag få lunch av nakna kocken , det blir nog schnitzel och pommes! killarnas favorit?



ny blogg!

Nu är jag tillbaka och tänker börja blogga igen, den här gången ska jag försöka vara lite mer aktiv i mitt bloggande eftersom jag glömde min förra och den typ bara dog ut. Krille har hjälpt mig så jag kan ha en lite snyggare design än vad jag hade på den förra bloggen, tack taack gos!!

Jag är grymt sugen på att bara ta en sista minuten och dra med pojkvännen på en romantisk vecka till ett varmt land någonstans. Får se vad som händer de närmsta veckorna , men det skulle inte sitta helt fel nu när det börjar bli höst och kallt här hemma.

Förmiddagen spenderade jag med min kusin amanda på stan, hon shoppade och jag tittade på eftersom jag är fattig som en gris just nu. Jag har redan haft mitt roliga den här månaden! Och måste spara om vi ska åka utomlands. Vi fikade på bells och pratade massa om saker som hänt den senate tiden eftersom vi inte setts på en vecka, en vecka är mycket för att vara vi..

Och senare på kvällen åt jag, mina vänner och pojkvän kvälls mat här hemma hos oss i lägenheten. Vi hade först tänkt att grilla men det var för kallt. Mysigt var det att vara här, det måste vi göra om flera gånger!

Nu är det dags för mig att lägga mig! 
 




RSS 2.0