seg måndag ..

Mamma och jag handlade lite julklappar igår, hittade endel :) Men jag är inte orolig för att hitta saker till alla. Det brukar gå bra för mig att shoppa! Nästan lite för bra .. På kvällen fick vi nybakta lussebullar av mamma. GOTT!

Idag har jag inte gjort alls mycket, det är så fruktansvärt segt med måndagar!
Men snart ska vi skjutsa Emma och hennes kompisar till Paramore konserten i Sthlm. Lite avis på dom är jag allt!! Krille och jag ska gå på bio och käka någonting medans vi väntar på dom. Finns nog inte så mycket att göra där. Hoppas att tiden går fort!




TRÄBEN

Tamara och jag har shoppat hela dagen, eller ska vi kalla henne träben? Ja det gör vi ..

Ikväll ska vi gå på krogen med några gosisar, träben dricker sprit och börjar bli väldigt jobbig tjej. Hon tror att hon kan rimma :/ hur ska den här kvällen sluta? Jag gillar henne, det är därför jag skriver så mycket om henne i min blogg! PUSS PÅ HENNE



<3

Ska inte säga nåt till nån
Jag vet, det är vår hemlighet
Vi finns bara någonstans mellan dröm och verklighet
Där finns vår hemlighet


tisdag

Nu håller min romantiska man på att städar. ne jag sa sluta kalla honom det nu, det får räcka med fjäsket nu! ;) Kan istället säga de lilla äcklet , eller svinet kanske? vi älskar varanda vad man än kallar varandra ;) eller nåt.

Idag ska vi ha visning på lägenheten. Så snart ska jag ta mig upp ur sängen och hjälpa de lilla äcklet att städa.

Jag var med tammie igår, bara för att få lite förändring i min tillvaro. Vi åkte till net on net och elgiganten för hon skulle köpa bärbar dator, vilket hon också gjorde! Så nu kommer man inte se röken av henne på ett tag för hon kommer nog bara sitta framför datorn. Vill man ha kontakt, får man gå in på msn! Jah!

Nu ska jag hjälpa honom, han börjar se lite halvt arg ut och spänna käkarna .. Då vet man att det är ett utbrott på väg! Jag är bra på att reta upp folk :) duktig tjej!


romantiskt

Min romantiska man bjuder på någonting hemligt till middag ikväll. Han har varit på willys och handlat helt alldeless ensam till och med! Jag är ganska så nyfiken på vad han har hittat på, men jag får inte veta. Det blir efterrätt också tydligen :) Spännande! Skriver sen vad han hittat på :)

Jag kom nyss hem ifrån stan.. Tammie och jag tog en promenad dit och fikade och sen gick vi hem igen. Ganska skönt att röra lite på sig, och få lite friskluft! Jag har ingenting att göra just nu, så nu ligger jag i sängen och är skriver blogg. Jag kommer somna efter Robinson ikväll, om inte innan.. så trött som jag är.. Mår illa gör jag också, skjut mig någon?
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Lägger nog ner det här. HAH! taggad tjej!

Hejdåå :)

fredags myys!

Inatt drömde jag om Tammie, kanske för att jag saknat henne och inte kunnat träffa henne på ett bra tag. Drömde att vi tog båten till libanon och massa hände där, träffade en gamal kompis och berättade våran hemlis för henne. helt sjuk dröm .. Minns tyvärr inte allt.

Eftersom jag drömt om Tammie, kände jag att det var dags att träffa henne. Så vi sågs i skolan efter att vi hade varit där och bråkat med hennes lärare och så. Sen åkte vi upp på stan och kikade runt. Letade bland annat efter min tavla som jag är ganska desperat efter. Men den fanns inte någonstans, får leta vidare helt enkelt!

Igår var jag på vårdcentralen , Skulle ta endel prover och grejer .. Jag HATAR sprutor!! Satt och höll krille i handen och helt plötsligt känner jag hur någonting går fel .. Studenten som tog proverna tappade stickan och det började rinna blod typ överallt och kanske 10sek senare svimmade jag. känner mig som en riktig mes, men klarar inte av sånt! Vaknade av att krille, barnmorskan och den där studenten stog över mig och glodde :P riktigt mysigt var det att vara där igår! Men hon fixade macka och dricka åt mig så jag skulle känna mig bättre. Sött av henne tycker jag!! :)

 

Ikväll kommer mamma och pappa hit på tacos och mys framför Idol. Emma körde ut dom ikväll också;) Skulle vilja åka och se Idol-finalen den 11 dec. Men det är ingen som vill eller har råd att följa med mig på det. Isf får jag bjuda med mig någon, kanske ska bjuda med mig mamma. Det var länge sen hon och jag hittade på någonting!

 


LYCKA!

Jag är GLAAD! allting går som på räls, det går nästan för bra just nu :) Krille och jag var på lägenhetsvisning imorse och två timmar senare var den våran. Jag ska äntligen få flytta ifrån den här snuskgatan! Ingen är gladare än jaaag :D Lägenheten var jättefin med stora rum och en fin balkong med utsikt över ån och minigolfbanan ;D hah! Det känns iaf jättebra. ÄNTLIGEN! :)

Körde också min sista lektion inför uppkörningen, hoppas att det här är den sista!! Känns inte som att dom kan lura på mig mera lektioner nu. Jag är ganska trött på dom .. Men bara mitt körkortstillstånd kommer så får jag boka uppkörning! Underbart! :D

Krille och jag åt kvällsmat på Pacos ikväll, jag åt någon kyckling tacos och krille tog en ginger burger som vanligt. Krille är min mysis :)  

Puss



värsta dagen i livet!

Det regnar ute, typiskt att det regnar den dagen som är en av dom värsta i mitt liv. Det känns faktiskt så just nu. Allt hade varit iaf lite bättre om det hade varit fint väder ute. 

Krille och jag ska och kolla på lägenhet halv sex ikväll. Den kändes inte helt okej ändå, får se om den är fin! Och då kanske vi tar den! 6200 i månaden är dyyyyrt! :S

Jag har huvudvärk och mår illa, och jag klagar massvis! Men det är bara för att det här har blivit en deppar dag. Krille är och tar sprutan på mässan, han åkte dit tolv och dom öppnat två.. stackarn kommer blir döblöt! Han tror väl att han kommer slippa undan svinsjukan. Vad jag vet så är han redan ett svin :)

Skulle behöva duscha också men det går inte för fastighetsskötar-gubbarna håller på och grejar i badrummet. Så jag vågar inte hoppa in i duschen för snart så står dom väl och ringer på min dörr igen.


Nu ska jag sluta skriva, eftersom det blev ett deppinlägg. Vill ju inte smitta av mig av mitt dåliga humör. Men ibland får man vara nere .. för det har min mamma sagt!

Ska skriva med Oscar´s namn i inlägget också, bäst att göra som ungen säger annars blir han ledsen .. Han har köpt en 850 glt, frän som han är! HAH! PUSS

HEJDÅ :)


12nov 2009

Jag har tränat med tammie idag, på friskis och svettis! Efter det hyrde jag två filmer, krille och jag har precis kollat klart på den ena som inte var ett dugg bra. Ska kolla på den andra filmen efter mammas pojkar som är ikväll, det får man ju inte missa! Om jag inte somnar direkt när mammas pojkar är slut, är så fruktansvärt trött på kvällarna! Krille gör maten ikväll också, det har blivit hans syssla nuförtiden och det gör mig inte ett dugg.

Tammie och jag diskuterade lite förut idag har kom fram till att vissa människor satsar på sitt liv eller karriär.. och andra lever som horor :) Tammie är lite söt, ibland. Annars är hon ful.

PUSS




lite väldigt mysigt

Krille och jag kom nyss hem, vi har varit på vårdcentralen, hos håkan, hos krilles syster, hos mamma och pappa och hämtat mitt körkortstillstånd som ÄNTLIGEN har kommit och sen handlade vi mat på vägen hem! Vi har hunnit med mycket på bara några timmar. Duktigt gjort!  

Ikväll blir det köttgryta med ris som min man är bara helt bäst på att göra, ska bli gott! Tänkte gå och hyra en film sen för det finns ingenting på tv ikväll som jag skulle vilja se på.

Imorgon ska vi och sterilisera den stora katten , så hon kanske blir tyst snart. Skruttan .. Hon springer runt och skriker i perioder, tycker riktigt synd om henne! Men från och med imorgon hoppas jag att det kommer bli bättre.

Nu ska jag lägga mig i soffan och bara vänta på maten , att hjälpa honom går väl inte för då får man väl höra att man inte kan eller nåt ..


Älskar min pappa!

Kattungen är med och skriver idag också , myskisse. Hon tycker att datorn och tv:n är väldigt intressant!

Jag ska äta frukost och sen åka upp på stan en snabbis med Emma och köpa farsdagspresenten till pappa, det blir en tröja och lite annat smått. Ska till mamma och hjälpa henne med maten efter det och sen blir det farsdagsmat vid två. Mormor och morfar skulle också komma, de har precis kommit hem från turkiet så nu kommer man väl få höra att man är blek igen. Jag som var så kaxig när jag var brunare än dom efter cypern :P

Jag köpte min käraste bil igår också, det känns helt bra!! Den är mörkblå och snygg!
På kvällen åkte vi och hämtade Charlie hos farmor och farfar och sen träffade jag tammieflu, Hon är GOS <3






knäpp!

Hur många gånger har inte jag, colaberoendet själv, skruvat på korken på colaflaskan. För en stund kom jag inte ihåg vilket håll man skruvade åt. Så typiskt mig! Som att fastna med armen i ribbstolen på gymmet. Min syster som var med mig , var nog ganska glad att det bara var vi två inne i det rummet just då..  Det finns nog bara ett pucko som jag, det är synd om mig! Ibland känns det som att jag skulle vilja ta lite av min pojkväns hjärnceller, han är smaaart och det är fuskigt!

Jag är fruktansvärt trött idag, har bara legat i soffan hela dagen. Förutom imorse när jag var på körskolan. Dom var inte där nu heller, ovanligt!! Dom vill verkligen inte bli av med mig på det där stället. Ska ringa snart igen! Gå aldrig på Ottossons körskola!

Ikväll ska jag följa med mamma och pappa till en jakobssons möbler, dom ska köpa ny soffa och jag ska kolla om det finns någon stor fin tavla till vårat vardagsrum. Det börjar blir riktigt mysigt och fint här nu, synd att gatan ligger där nästan alla pundare/uteliggare/puckon går förbi.. Det är inte roligt!! usch, vorde det inte för dom så skulle jag bo kvar här.

Det är två dagar kvar tills jag får (köpa) min bil! En peugeot 307, med glastak! ;) hah. Hoppas att jag får mitt körkort bara några veckor efter det så jag får köra min bil också ;) fram tills dess skjutsar krille mig om jag ska någonstans.. Snäll som han är. Helgen spenderar familjen, krille och jag i helsingborg! det ska bli riktigt MYS <3



nu va de måndag igen

Jag har inte hunnit göra så mycket idag, vaknade vid nio och datorn låg precis bredvid sängen och sen dess har jag suttit här. Ska träffa tammie och ta en myspromenad om 30 min så jag måste nog lämna min kärlek, datorn snart och göra mig iordning.

Det var mysigt att träffa kusinen igår, det blev en snabbfika på mcd för att sen springa in på åhlens och köpa min lampa som jag länge har velat köpa. Hon hade inte råd med parfymen hon ville ha, så hon köpte en deo istället. Men det fungerar ju nästan lika bra!

På kvällen tog vi med våra pojkar på bio, vi såg bröllops fotografen. Helt okej film! Nästa film blir nog "Så olika"
den verkar bra!

Nu ska jag prata med min vän oscar!!

söndag morgon

upp med tuppen!
drömde igen .. Det här går ju inte längre , jag mår inte bra av det här drömmandet för jag vaknar med panik varje gång :P

Inatt kom amanda hem , hon har varit i england i en vecka. Vi tänkte ta en fika på stan lite senare och prata om allt som hänt under den här veckan. Det kommer alltså vara helt tyst. Hah!! Nej då, vi har en hel del att prata om!

frukost nu!


It's not a dream anymore..

RSS 2.0