.

Jag är ganska taggad inför kvällen, det känns som det kommer bli en TOPPENBRA kväll! Frågan är ju bara hur mycket man kommer frysa ikväll vid slottet. Tammie tänker gå i högklackat upp på stan, jag tycker det är viktigare att inte frysa så jag tar på mig mina nya skor. Har lovat att låna ut en känga åt henne om hon fryser allt för mycket ;)

Vid sex kommer tammie hit och då ska vi göra oss klara inför kvällen och sen är det dags för middag, det blir oxfile med potatisklyftor till. Och sen efterrätt! MUMS!

GOTT NYTT ÅR! :)


.

Vi är glada att vi lever! Det small i isen när vi körde övre med bilen, har nog aldrig varit så rädd! Plus att vi fastnade i snön med bilen mitt ute på isen. Det var nog ingen bra idé att ta ta bilen över till ön ändå.. HAH! Såhär i efterhand skrattar man ju bara åt det men det gjorde jag absolut inte då och ingen annan i bilen heller ;)

Det var ruggigt och kallt där ute och vi kom inte in i stugan för mormor och morfar hade nyckeln. Så vi tände det lilla ljuset som fanns på uteplatsen och försökte hålla oss varma. Killarna grillade korv åt oss på en engångsgrill och sen åkte vi hem. Vi har bestämt oss för att aldrig mer göra om det! Men vi känner oss duktiga som har gjort det. Jag är fortfarande kall som bara den och jag tar nog ett bad innan jag går och lägger mig.

Efter allt drama åkte vi hem till mamma och pappa och fick varm oboy och så kollade vi på " slumdog millionair" Och sen fick vi panik halv sju eftersom vi hade glömt att åka till systemet. Men vi hann dit och jag fick min alkoholfria "champange" med jordgubbssmak, det fanns bara en kvar så det var nog meningen att jag skulle ha den! Nu ska vi äta kyckling klubbor med pommes och sen ska jag bada och försöka bli varm!!

Imorgon har ingenting speciellt planerat, vi tar kvällen som den kommer. Det enda vi har bestämt är att vi ska käka oxfile och mysa innan vi hittar på någonting, tammie kanske kommer hit och äter med oss. Klockan tolv kommer vi befinna oss på stan med resten av typ hela örebro ;)


.

Vi var på Lindholmarna idag istället och åkte skridskor, vi satsar på sommarstugan imorgon så kanske vi kommer iväg lite tidigare och kan grilla korv och värma oss i stugan framför brasan om vi håller på att frysa sönder. Det var svinkallt på Lindholmarna och alla ville egentligen bara hem, krille visade oss sina kunskaper inom skridskoåkning/balett/hockey. Min pojkvän är väldigt begåvad och jag är ganska stolt! :) 

Det blev ingen bio ikväll heller, ingen som hade råd att gå med mig så det blir film och mys här istället!


.

Jag hittade ett par snygga skor när vi var på marieberg igår som min pojkvän väldigt gärna ville betala åt mig, så det fick han! Jag hittade ingenting på mellandagsrean men det tycker jag inte att jag gör så ofta. Det ser mest rörigt och stökigt ut och det gör bara att jag inte vill ha någonting.

Och idag ska vi ut på utflykt med Amanda och Marcus, tror nog att syster följer med också! Vi tänkte först åka pulka med Krilles lillasyster i Ånnaboda, men nu blev det inte så. Så nu hade vi tänkt hitta på någonting som är roligt att göra. Kanske kan ta med mig folket till sommarstugan.

Ikväll ska Amanda och jag på bio, jag skulle vilja se Göta kanal3 för den verkar bra! har hört att den inte ska vara lika bra som dom andra filmerna, men det tror inte jag på :D


.

Jag fick köra bil igen, det är ju bara så himla kul när man egentligen inte får! Det gör det hela mycket roligare på något sätt. Krille tycker inte att det är lika roligt att åka runt med mig på en parkering :P Han filmade mig lite när han kastade en keps framför bilen för att testa min reaktionsförmåga. Men jag såg aldrig den där j"¤)#?" kepsen, så på filmen ser jag helt jävla dum ut. Men roligt var det iaf. Han och jag leker som om vi vore 12år ;)

Jag träffade min gamla vän igår som jag inte har träffat på kanske en månad. Vi fikade på java och gick på stan, jag hittade ingenting på rean men hon hittade en jacka som hon kanske ska lämna tillbaka, hon tyckte att hon såg ut som en hund i den.

Nu ska jag ut och shoppa igen, det känns inte som att jag gör annat nu för tiden. Emma och Amanda ska jag gå med idag! Krille och Marcus får gå själva för idag ska vi prova BH:sar.


.

Jag vill ut och köra bil! Krille och jag gjorde det i smyg igår.. Men det gick bra, jag var duktig tjej :) När vi skulle byta plats så han skulle få köra, körde jag ifrån honom.. stackars krille!! Han såg så ensam ut när han stog där i snöstormen, men jag skrattade så jag nästan inte fick luft. 

Vi köpte med oss pizza hem och så kollade vi på Robert Gustavssons "de e kanon" Vi skulle se Inglorious bastards också men det orkade vi inte efter att vi hade sett klart på den första filmen. Så den tittar vi på nu men den är ingenting för mig tror jag.. Den får jag titta på någon annan dag för nu sitter jag mest och längtar tills vi ska ut och åka igen. Jag har lovat att inte köra ifrån honom ikväll. Får se om jag kan hålla vad jag lovat! haha

Vi var på stan en sväng idag för att byta en tröja som jag fått av krille i julklapp. och så käkade vi på saigon, jag åt biff sichuan som har blivit min favorit efter att jag fick fel sist Amanda och jag åt där. Och krille åt biff med bambuskott och champinjoner vilket jag annars brukar äta. Mamma kom dit och åt med oss också. Jag råkade shoppa lite idag. Det blev en tröja och ett par byxor på spirit. Vi köpte lite bebiskläder på H&M också, man kan inte låta bli att köpa sånt när allt är så himla gulligt!

Nu är filmen slut så nu ska vi ut och åka! Håll er inne ;)



GOD JUL

Dagen efter julafton är man ganska seg, en film med Krille skulle inte sitta helt fel just nu. Fick dock ingen film igår, men man kan ju alltid hyra! :)

Jag hade en toppenbra julafton igår med massa mat, julgodis och mys med släkten. På morgonen var vi hos farmor och farfar med kusiner och farbröder. Jag och syster fick presentkort på SOUL så dit ska vi gå tillsammans någon dag och bara ha det braa! Innan kalleanka åkte vi till mormor och morfar och åt julmiddag. Pappa fick vara tomte åt några grannbarn, vilket han hatar! Inte grannbarn, utan att vara tomte ;)

Krille kom dit vid fem. Och där fick jag och krille en himla massa bra saker till lägenheten! Jag tror nog inte att jag kommer behöva köpa någonting till lägenheten nu förutom typ bebissaker och kanske tapeter.. Sen fick jag sånt som man nästan alltid får :) Vid åtta började Ohelga natt och Lollo fick inte vara med, de hade för lite sändningstid och då plockade dom bort gästartisten, så dåligt tycker jag! Dom kunde väl tagit bort Charlotte Perelli istället?
 
Senare på kvällen åkte familjen hem till huset och öppnade de sista julklapparna, jag fick en kudde av mamma eftersom min är kass. Och krille fick en TV av mig att ha i det nya sovrummet :) 

GODJUL OCH GOTT NYTT ÅR! :D

Nu är jag 20år och gammal kärring

Jag hade världens bästa 20årsdag igår :) Jag låtsades sova och blev "väckt" av en tondöv pojkvän som sjöng för fulla muggar! Jag spelade in honom, det är så underbart när han sjunger! Efter den fina sången och paketen fick jag frukost av honom, dock inte på sängen.. Men mysigt var det allt ändå. Tänk om man fick ha det så mysigt varje dag. Bättre tondöv pojkvän finns inte!

Sen åkte vi till marieberg och shoppade loss, jag köpte en klänning på blu di blu som jag har tänk att jag ska ha imorgon på julafton, och kanske på nyår. Den är Svart med spets och så sitter det tre svarta blommor på sidan vad nyckelbenet ungefär. Sen så köpte jag kläder som jag hade på mig igår kväll :) 

Vi hämtade smörgåstårta när jag hade shoppat klart och sen åkte vi hem till mamma och pappa och fixade det sista innan min släkt kom dit och firade mig. Av farbröderna fick jag presentkort på ikea och för det ska jag köpa ett bord till nya lägenheten. Jag fick också min lampa ifrån jakobssons möbler av mamma och pappa! Den ska jag ha i vardagsrummet i den nya lägenheten så jag har inte packat upp den än. Emma gav mig en låda där det stog "these are my favorite things" med godis,nagellack, bebiskläder, en bok om mig som hon hade skrivit, och massa mer saker.. Sen fick jag pengar och sånt av resten av min stora släkt.

Vid tolv åkte krille och jag hem, och jag var helt slut efter en underbar dag!

Jag ska snart träffa mamma och pappa. Krille är och shoppar de sista julklapparna med Marcus så jag tänkte åka dit och kanske tigga mat eller nåt. Ikväll ska vi och fira farmors födelsedag och efter det blir det uppesittarkväll med glögg och mys!  


.

Det pirrar till i magen , som när man är nyförälskad.
Jag längtar så otroligt mycket till sommaren!

fredagsmys

Krille och jag är hundvakt åt charliehunden, han mår inge bra och har spytt tre ggr :/ Usch. Så vi tänkte att vi lika gärna kunde vara här med honom tills vi ska och äta med Desse på stan:) Jag passar på att sno en massa musik till min nya mobil. Emma har massa bra musik, och våran bärbaradator hemma kraschade i förrgår så jag har ingen musik kvar ..

Ikväll blir det Idol och mys med Amanda!

i skolan

Jag sitter i skolan, i datasalen helt ensam. Skönt att ha en hel datasal för sig själv :D Skulle egentligen inte behövt åka hit, min lärare har möte hela dagen idag. Så jag åkte hit helt i onödan. Men jag jobbar på som vanligt så jag blir klar innan jul! BRA SOM JAG ÄR!

I eftermiddag ska mamma och jag bege oss mot marieberg och kanske till netonnet och köpa julklappar till min pojk, bortskämd är vad han är!! hah, vad gör man inte;) Efter det ska vi åka till farmor och farfar och mysa, jag har inte varit där på en eller kanske till och med två månader. Hoppas att hon har bakat massa massa med julkola och sånna saker som vi har på julen.

Emma och jag försökte oss på att baka julkola förra veckan, de blev jätte sega och inte alls som dom ska vara, men det var gott ändå, faktiskt!

Igår köpte jag mig en ny mobil. En rosaaa , jättegullig är den. Amanda har en likadan fast en silver. Ville inte härma henne allt för mycket. haha! Mamma och jag handlade julklappar igår också, snart är jag fattig igen! Man mår nog dåligast när man har pengar än när man inte har, för när man är fattig har man inget att göra av med och då ser man inte på kontot hur pengarna bara försvinner. Vilka problem jag har!

Nu ska jag fortsätta med min uppgift, som sagt ska de vara klart innan jul så det är nog dags att sätta fart nu!






uppdatering!

Vi träffade Desse och massa annat folk på Pacos efter stängning i lördags och satt där tills det var dags att gå vidare. Vi gick till Olearys där jag kom in fast jag var för liten. Vid halv fyra var vi hemma igen. Och jag hade en rolig kväll, med galna Almestrandare :)

I söndags shoppade jag massor av julklappar, känns bra att nästan vara klar! Efter shoppingen med Amanda, träffade vi Krille och Marcus och kollade på Lollo och de andra på Ohelga natt. Sen åkte Krille och jag hem och fikade hos oss med mamma och pappa.

Igår tappade jag min nya mobil i kokande vatten, jag lyckas med allt! Så den fungerar inte och jag är mobillös:( Men jag hoppas att försäkringen tar det, så jag slipper betala en mobil till .. Jag ska inte ha en touch mobil den här gången, har hittat en Sony ericsson som jag skulle vilja ha. Jag gillar egentligen inte Sony ericsson, men jag ger den en chans. Den ska tydligen vara bra :)

GRATTIS AMANDA TILL KÖRKORTET!! :D
Ikväll får vi hålla oss inne , för då är hon i örebro och kör.

Nu är det exakt två veckor kvar till jag fyller, jag längtar! :D




lördagsmys

Det är helg och jag känner ingen skillnad på helg och vardag längre, någonting måste göras efter jul för jag kan inte sitta i den här soffan längre. Jag skulle hellre gå till skolan några timmar varje dag, istället för en timma i veckan som jag gör nu. Då skulle jag blir klar fortare och kanske fixa jobb snabbare, jag gillar inte Wuc .. dom är sega i huvudet. Jag klättrar på väggarna snart!! Krille jobbar idag igen, även fast det är helg. Jag som trodde att vi skulle hitta på någonting idag, typ baka chokladkola.. Känner mig ganska uttråkad och lite ensam. Emma och jag skulle iväg på gymnastikuppvisning, Elina är med idag (våran lilla syssling) men emma vaknade 10min innan de började. Så det blev BAJS av allting idag! 

Missan biter mig i magen när jag sjunger, betyder det att jag sjunger illa eller att hon älskar mig? Jag tror att hon älskar mig ..

Vi var på inflyttningsfest hos Krilles syster, Josefin igår. Vid elva gick alla till frimis och då gick vi hem, för jag var trött och en tråkig tjej som ville sova. Får se om vi kanske följer med Desse ut ikväll istället :) Annars ska vi kolla på Robinsson och ha lördagsmys!

Imorgon ska jag träffa Amanda, vi ska och handla julklappar åt våra pojkar. Jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska köpa. Har hittat massa saker åt honom, men pengarna räcker inte till allt så måste välja ut några saker bara ;) Sen efter shoppingrundan ska vi gå på Ohelga natt, Lollo är gästartist och det tycker jag är fräänt!! Vi är gamla klasskompisar, sen vi gick på Karl Johan skolan :) Sen är Ernst, Brolle och Charlotte Perelli också med! Det kommer blir tokmysigt tror jag, och på julafton kl 20.00 visas det i tv4. hih!

Nu ska jag pussa på min syster, för vi har inte setts på massa med dagar. Hejdå!







.

IDAG ÄR DET 19DAGAR KVAR TILLS JAG BLIR 20ÅR!
hihihiih

Krille och jag var på "luftslottet som sprängdes" på heron city i sthlm i måndags, riktigt bra var den! Älskar alla dom filmerna! Emmas konsert slutade precis när filmen var slut, så vi åkte och hämtade upp dom och slapp vänta i timmar på att konserten skulle ta slut som vi trodde att vi skulle få göra. Vi var hemma vid två någon gång, jag bestämde mig för att inte sova på hela vägen hem om krille skulle råka somna framför ratten. Men jag somnade ändå och vaknade 20 min innan vi var hemma.. Men det hade gått bra som tur var :D

I tisdags var vi och kollade julklappar men hittade ingenting som vi letade efter, och sen åkte vi hem till Krilles syster Desse och fikade i hennes nya lägenhet.

Idag ska jag till skolan och lämna in lite uppgifter till läraren och sen ska jag ringa syster och tvinga henne att gå och handla julklappar med mig!

hejdå!

RSS 2.0