30dec

Wilma blev ett halvår igår. DET ÄR INTE KLOKT VAD FORT TIDEN GÅR! Hon fick lite fina halvårs presenter.

Försöker vara så mycket som möjligt med Tammie eftersom hon snart åker tillbaka till Luleå igen. Men jag har sagt att jag ska skynda mig med körkortet för nu har jag ju en bil som man kan köra med där uppe. ;) Vi shoppade nyårs kläder igår. Wilma outfit blir en guldig klänning med svarta lack skor, snygga tjejen!! Lägger ut en bild på klänningen och skorna. Den är verkligen super söt tycker jag.




Wilma var med tjejerna på java igår.

Planerna för idag är att göra wok. Jag har längtat efter det i flera dagar nu. Sen ska vi städa och rensa i lägenheten, det behövs verkligen för vi får inte plats med grejerna i skåpen och garderoberna längre, så allting ligger lite överallt. Sen ska vi kanske ha visning snart, så det är lika bra att börja ta tag i det här redan nu. Mycket som händer nu. Hoppas att det blir en flytt snart så wilma kan få ett eget bebisrum! :)

Lägger upp en bild på min nyaste bil också, Emma och jag konstaterade igår att jag har haft fem bilar totalt. Men aldrig tagit körkort. Men vi kör på femte gången gillt! Nyår löftet blir att gå ner massa kilon och skaffa körkort! :)




27dec

Jag har svid i ena ögat. Wilma viftade till mig och det var jag absolut inte beredd på så nu är jag halvblind! Kul att testa på det också kanske.

Vi vaknade sent idag, halv tio ringde pappa Krille och väckte oss. Skönt med en bebis som sover länge, hon sover sålänge jag sover verkar det som. Ikväll är det kalas för mig! Hela släkten ska få plats här hemma i våran lilla tvåa på 65kvm. Jag ville egentligen ha kalaset hos mamma och pappa men det fick jag inte. Men det ska nog gå bra, 17pers i våran soffa! JIPPI :) Någon bättre lösning får jag försöka komma på innan dom kommer, dom kan ju inte sitta på golvet, stackars. Intressant läsning!!

Måste hjälpa Krille med städningen nu, pussipussi

26dec

Tammie och jag sprang runt på marieberg idag med resten av befolkningen i örebro. Det gick inte att ta sig fram någonstans och absolut inte med barnvagn. Men huvudsaken var ju att träffa Tammie, egentligen.

Nu ska jag snart få tre rätters middag av Krille. Han har handlat ingedienserna själv och jag har ingen aning om vad det blir. Spännande. Men först ska jag lägga Wilmagos, det kommer sluta med att jag också somnar. Känns det som iaf.

En liten uppdatering om dagen! :)


25dec

Jag är så trött att jag spyr! Alla verkar vara ute och festa idag, känner ingen avundsjuka alls. Faktiskt, jag är helt seriös. Jag har det ganska så bäst i min soffa. Börjar bli gammal, eller de blev jag ju redan för några dagar sen iof. Men jag gillar att mysa med Krille och titta på film. Det är vad dagen har innehållit. MYCKET mysigt. Fler såna här dagar, tack!

Nu ska jag gå och lägga mig, innan jag somnar i soffan. Imorgon ska jag och träffa min nya vän. Tror att jag ska döpa honom till Kurt, Conrad eller Gert om han blir min. Svart och ståtlig :)

GODNATT

25dec

Jag sitter med mina fötter i ett varmt fotbad och massagestolen är på. Min älskling hoppades nog på att få slippa höra tjatet om att jag vill ha både rygg och fotmassage när han köpte det till mig i julklapp.

Jag fick massor av bra saker igår, men det är inte slut på presenter än för mig del, på måndag ska jag ha födelsedagskalas för de släktingar som inte har firat mig än. :) Känns lite bra. Sen tycker jag att det känns skitbra att det roliga inte är över efter det heller för då åker vi till teneriffa i en vecka. Jag längtar till värmen nu kan man lungt säga!! Usch för vintern.

En ny bil är på g här hemma också, vi är aldrig nöjda i den här familjen. Det ska alltid hända någonting kul och någonting stort. Kallas det storhetsvansinne? Den här gången blir det nog en xc90 :)

Nu ska Krille och jag kolla på film och sen fortsätta leka med alla våra leksaker som vi fick igår. Wilma sover och har en vilodag idag. Det var riktigt hektiskt och hysteriskt för henne igår. Mot kvällen var hon helt hyper, gullan :/<3

23dec

Festen blev lyckad igår och jag hade en jättebra dag!

Idag ska jag upp med syster på stan, vi hann inte med det igår så idag ska vi upp och trängas med alla människor i sista sekunden. Sen ska vi och fira min gamla farmor som fyller år idag. Det är minst sagt hektiska dagar för mig och min familj de här tre dagarna. Det händer mycket! Ikväll ska vi mysa med glögg, tända ljus framför bingolottos uppesittar kväll. :)


22dec

GRATTIS TILL MIG!! :)

Nu är jag 21år och nu känner jag mig redan som en gammal kärring. Jag fick filmer och the script skivan av Krille. Mer vill jag inte ha, jag ville hellre ha en bra födelsedag. Hade hoppats på någonting roligt under dagen. Men nu är han och skjutsar på folk. (Som vanligt...=!!?!=!) Jag ska aldrig skaffa körkort, och gör jag det ska jag lära mig att säga nej ;)Men dagen är inte slut än :) Och jag ska väl inte hänga läpp för ikväll ska bli den bästa kvällen på länge! Min Tammie kommer hem till Örebro idag, har saknat henne grymt mycket!


21dec

Wilma fick nya leksaker av sin mormor och morfar igår. Vi har varit sega med att köpa både gåstol och hoppgunga. Vilket vi ångrar nu, för hon älskar sina nya leksaker :)








21dec

1 dag kvaaar!

Tredje dagen med illamående. Känns inte helt okej när jag fyller imorgon. Hoppas att det kommer gå över under dagen! Jag har planerat att träffa syster en sväng idag. Upp på stan och köpa lite julklappar. Sen ska vi försöka hinna med att sola också! Men innan det kommer soc på hembesök. Åh vad jag längtar. Jag älskar hembesök.

Jag kom inte på något roligare att bjuda mina älskade vänner på så det blir tacos. Men den maträtten går ju oftast hem så vi kör på det! Kommer bli roligt att träffa alla, man träffar ju inte alla lika mycket längre. Lite synd, men man växer ifrån varandra och har helt olika liv nu. 

Igår kom min syster hit och vi gjorde julbord till hela grannskapet ungefär. Vi hade inte planerat att göra så himla mycket mat, men så blev det. Så vi bjöd hit mamma och pappa. Riktigt gott blev det också, vi hade nog allt man ska ha. Förutom ål, vet inte om det är så populärt längre. Jag har aldrig provat det, verkar äckligt! Sen klädde vi julgranen (medans mamma och pappa sov i min soffa. haha) Den blev bullig och mysig! Kanske lägger upp en bild på den senare om jag hinner.

Nu ska jag pussa på en skitig Krille som precis kom hem!


<3








20dec

2 dagar kvar! Nedräkningen har börjat, dock lite sent. Men bättre sent än aldrig tycker jag. I år ska jag inte fira min födelsedag med släkten, så som vi brukar göra. Jag ska ha födelsedagsfest för mina vänner istället. Tänkte bjuda på någon mat, har inte kommit på vad jag ska bjuda på än bara. Tacos är ju lätt men det har vi ätit så mycket den senaste tiden så jag tänkte komma på någonting annat gott.

Jag har inte sovit mycket inatt. Måste varit mer än bakfylla igår, för jag mår fortfarande inte bra. Men allt här hemma stannar inte upp bara för att jag mår dåligt även om man skulle önska det just nu! Klockan 6 vaknade Wilma och var hungrig. Sen sov hon till åtta. (som tur är, annars hade jag inte fått någon sömn alls inatt.) Snart kommer Krille hem ifrån jobbet! Då ska vi åka iväg och handla mat, för nu är det tomt i kylen och frysen. Efter det ska vi ta in julgranen och pynta den.

Mormor och Morfar kommer nog förbi på kaffe i eftermiddag också. Hon ringde förut och lurade mig att de också bokat en resa till teneriffa den 18 januari, snacka om att hon lurade mig för jag gick verkligen på det! (Jag har inte vågat berätta något för dom om resan även om vi pratar ganska ofta och om allt) Och gud vad hon och morfar tyckte det var roligt. Det tyckte inte jag!

Nej nu ska jag göra oss klara så det bara är att åka när Krille kommer!

Btw så tycker jag själv att jag har blivit duktig på att blogga lite igen :)

19dec

Jag längtar bara bort härifrån. Jag är trött på snö, sverige och människorna här. Snart ska jag till värmen och bara ta det lungt och vara med mina underbara, släppa allt som har med skiten här hemma att göra! Ska bli så UNDERBART SKÖNT!!!

Mamma Frida och Pappa Kristoffer var ute och festade igår. Krilles syster, Josefin hade 20års fest och sen gick vi vidare till strömpis. Träffade bla. min bästaste Oscar där! Idag har det varit en ganska stillsam dag. Vi ska snart sätta på en film, vi ska se day and knight och mysa! Wilma sover redan, hon somnade halv sju och verkar vilja sova för natten nu. :)


Jag är så otroligt lycklig med mina två <3



17dec

Det blir storstädning här hemma idag! Det första jag möttes av när jag gick upp var att katterna har rivit ner min ena gardin i vardagsrummet plus att dom har haft race i hela lägenheten. Inte okej! Nu ska dom ut. Jag bryr mig snart inte om vart dom tar vägen. I helgen ska vi köpa julgran och baka julgodis :) Sen ska vi spela bingolotto på söndag!! :) Kommer vinna 2miljoner, känner det på mig. Alla julklappar är inhandlade förutom Krilles och mammas. Mamma kunde inte låta bli att köpa just den presenten som jag köpt åt henne, nu såhär innan jul. Så nu måste jag ta mig ut och försöka hitta på någonting nytt. :) Men det ska nog gå bra, jag har aldrig haft problem att shoppa förut!

Jag fyller år om lite mindre än en vecka! Det ska jag fira med mina närmaste vänner :)

16dec

På julen brukar vi alltig vara hos min farmor och farfar på frukost med alla kusiner, farbröder m.fl. Sen brukar vi åka till mormor och morfar lagom till Kalle börjar och där är det så lugnt och fridfullt att man somnar i deras soffa nästan direkt i väntan på mormors goda julbord. I år är det annorlunda vill jag säga, första året som jag inte kommer göra exakt som jag har gjort varje år i hela mitt liv.

Först är det frukost hos Wilmas farmor och farfar, sen gröt hos min farmor och farfar och efter det ska vi hinna med ett besök till hos Wilmas farmor och farfar igen och sen får vi åka hem till min mormor och morfar där min familj är.. Vi brukar alltid öppna massa julklappar hos mormor och morfar. Vi brukar börja vid fem och är klara runt nio. Morfar är skapligt trött på att det alltid blir så mycket julklappar att han nu har bestämt att vi ska lotta vem vi köper till och sen får vi köpa för max 300 kr var. Eftersom vi i min familj inte kan hålla oss till att köpa bara en julklapp var, så ska vi följa med dopm hem senare på kvällen för att öppna de andra julklapparna.

Det kommer bli en riktigt hektisk jul, jag hoppas att vi kommer på en bättre lösning tills nästa år!


3dec

Det är middag hos Krilles föräldrar ikväll, vilket det brukar vara varje fredag . Och jag kan väl erkänna att jag att jag stannade hemma för att jag var ganska sugen på att spela vårat nya xbox kinect. Jag har aldrig gillat tv spel och sånt. Men det här verkar kul! Men jag insåg ganska fort att det inte var roligt att köra själv, så här sitter jag och väntar på att Krille ska komma hem igen. Hoppas att det är lika roligt som det verkar!

Jag var på marieberg igår, gick loss totalt och köpte det jag ville ha. Så därför kom jag hem med ett par nya skor, en halsduk och en ny tröja/jacka. Och så fick Krille tv spelet, lite som en julklapp.. Egentligen var resan en julklapp. Haha hoppas att jag får någonting i stil med det jag gett honom nu då!! ;D
Ne men jag gillar att GE, inte att FÅ.. ehehe

Idag har vi städat, verkligen grovstädat hela lägenheten. Känns riktigt skönt! Så nu kan man tända ljus, värma glögg och bara mysa. Känns lite konstigt att vara ensam hemma. Man vet inte riktigt vad man ska göra :)

Men nu ska jag sluta blogga! haha, hejdå

1dec

Jag är beordrad av Desse att skriva blogg. Så därför tänkte jag skriv några rader! Förresten så sa Wilma "Dess" häromdagen. Kanske är för att hon gillar sin lektant, Desse så mycket! ;)

Jag beställde en resa idag. Helt wild and craisy. Orkar inte med Sverige på vintern! Bjuder med mig min familj och systeryster. Kommer bli TOPPPPEEN!!

Har inte så mycket mer att berätta. Vi ska ut en sväng, handla julisar :) 

Uppdaterar när jag har någonting mer roligt att berätta :)  


RSS 2.0