28juni

SPÄNNANDE!

24juni


Cause I love you


23juni

Dagen blev inte som planerat, jag hade tänkt åka till mamma och pappa under dagen och sola. Men det var ingen bra idé när jag vaknade och kände mig riktigt risig. Så jag stannade hemma och har sovit hela förmiddagen. Jag hoppas på att jag mår bra till midsommar iaf, annars är det riktigt illa! Jag rekomenaderar inte att vara gravid och förkyld samtidigt. Det suger ganska mycket faktiskt.

Snart kommer Krille hem på lunch och jag hoppas att han stannar hemma sen, han fick jobba över på lunchen pga att något pucko på hans jobb bara lämnat allt sitt jobb och gått på semester. Klart att min karl av alla på hela stället ställer upp och jobbar över då. Hm,. Trött man blir på respektlösa svin. Jag vill ha Krille här när jag mår bajskotte ju..

Nu är det lite mindre än två veckor kvar tills vi får träffa våran lilla tjej för första gången. Det är helt otroligt, man förstår inte att det är sant. Jag laddar för fullt och hoppas att jag är frisk tills det planerade datumet är, annars kan dom skjuta upp hela grejen och det vore hemskt! Jag har ställt in mig nu, så nu får hon banne mig komma på det datumet också!

Nu ska jag göra färskpotatis, sill med gräddfil och lite sallad. Riktigt svensk mat. Krille får korv ist för sill, han har inte riktigt växt upp och lärt sig äta all mat än. Som ett litet barn är han, eller så gillar han bara att bli lite specialbehandlad.




22juni

Det är absolut inte läge att bli sjuk nu.
Känns som jag har feber och halsen dödar mig.

Tyck synd om mig!


21juni

Ännu en ny vecka har börjat och helgen har varit toppen. 

Nu ska jag göra mig iordning och sen äta lunch med Tammie på stan. Det var flera månader sen vi sågs sist så nu är det verkligen dags att vi ses!





17juni

Nu har jag stekt klart i solen och det är dags att träffa barnmorskan.

16juni

Solen skiner och jag försöker få lite färg hemma hos mamma och pappa på baksidan, men jag döljer magen med en t-shirt! Ibland får hon titta fram under tröjan och då rör hon sig mer. Lyser man med en ficklampa emot magen så kan hon sträcka sig emot ljuset, så det har väl någonting med det att göra kan jag tänka mig.

Ikväll ska det grillas med pappa, fläskkottlett och klyftpotatis har jag bestämt att vi ska äta. Ska bli riktigt mysigt! Imorgon är sista gången hos Bm innan bebisen är ute! Hemligt datum om när kejsarsnittet är planerat. Det är Krilles och min hemlighet! :)


Vecka 37

Bebisen är nu runt 49cm från huvud till tå och väger ca 3kg. 
Hon har sjunkit ner och fixerats i mitt bäcken så nu får jag lättare luft och trycket på mina revben har lättat. Nu trycker hon mer på urinblåsan och smärtan i ljumskarna och ben ökar vilket gör att det är svårare för mig att sova på nätterna.

Våran lilla bebis är fullt utvecklad och är egentligen redo att födas, men växer fortfarande och bildar mer fett, upp till 15 gram om dagen! Väskorna är nästan fullt packade, bara lite småsaker kvar..






14juni

Då börjar en ny nerräkning nu då, underbart! :)


14juni

Fiskelycka i väringen. Krille fick iaf en ful liten brax.









11juni

Jag har börjat få förvärkar så det heter duga. Mamma och Emma åker till spanien imorgon och det skulle vara så typiskt att hon skulle vilja titta ut just då. Men jag har lovat att knipa igen så länge tills dom kommit hem igen. Ska göra mitt bästa:)

Krille och jag har nyss ätit kina mat ifrån saigon, en portion räcker gott och väl till två pers. Så det ska vi nog tänka på till nästa gång vi handlar där. Nu ska vi sova framför tv:n och njuta av att det är helg!


11juni

Man ska ju passa på att göra vissa saker innan bebisen kommer. Så därför tänker jag ringa min frisör och fråga om hon har lust att styla om mig helt totalt. Jag känner mig som en kärring/tönt i håret just nu! Inte okej.

Det är en regndag idag vilket betyder att jag ska städa, vika tvätt och kolla på film! Sen ska vi till ikea och inhandla en del saker.

Men först ska jag äta med pappa!

10juli

det är nog typ nu som jag ger upp

9juni

Jag har skrivit klart mitt förlossningsbrev, det är mycket att tänka på som man inte tänkt på tidigare. Vilken smärtlindring man vill ha, vilken förlossningsställning som blir bäst. Egentligen kan man ju inte bestämma exakt hur man ska ha det, man har ju ingen aning om hur det kommer bli egentligen. Men en liten aning har man väl. Ingen förlossning ser likadan ut. Krille tycker att det verkar mysigt att föda, han kan ju inte mena allvar. Såklart är det mysigt när bebisen är ute och allt är över. Men att just föda!? 

Vi har slagit vad om vilket datum bebisen kommer, jag tror att hon antingen kommer den 18juni eller 26juni. Krille tror att hon kommer den 29juni. Ska bli roligt att se vem som kommer närmast. Den som vinner ska bjuda den andra på någonting gott;)

Nu ska jag mumsa i mig hela min favoritchokladkaka (marabou premium lemon ginger) framför en av Sarahs filmer. Ibland är det ganska skönt att vara hemma ensam ändå!









7juni

Nu är det nära.. Bara 33 dagar kvar till beräknad förlossning!

Jag målade skötbordet svart idag och jag tycker att det blev ganska bra även fast vi hade färg i hela rummet när jag var klar. Krille tyckte dock inte att jag hade varit lika duktig.. Huvudsaken var ju att skötbordet blev svart och de blev det ju!

Hela kvällen har vi varit och fått information på Usö om förlossning, amning och vilka olika smärtlindring som finns. Bebisen väger nu runt 2,5kg och är ca 47cm lång, jag känner mig bara tung och otymplig just nu, men snart är hon här! Förhoppningsvis så ska jag stå ut med denna stora kropp i bara fyra veckor till!



Grill och mys med min Krillekrull.



 



1juni igen

Mina fötter är uppsvullna efter att ha gått på stan och sen hem. Tårna har till och med börjat domna bort, ska det vara så?! Jag luktar en massa brunutansol, spyr nästan utav den lukten. Men man får lida pin om man ska bli fin..

Vi åt på la baguette eftersom de var det enda ställe som låg i skuggan. Jag fick sju riktiga tjejfilmer av Sarah som jag ska fördriva tiden med när jag har tråkigt. Hon tänker på allt den tjejen, tack! Så nu ska jag ta min nya lilla söta dator och titta på någon utav filmerna och vänta på Krille som snart kommer hem ifrån jobbet. Ikväll blir det nog minigolf om mina fötter tillåter det.

Det känns faktiskt som helgen snart är här igen! Och Gravida Frida går in i vecka 35 på fredag:)



1juni

Ett snabbt inlägg innan jag ska upp på stan och träffa Sarah den underbara!

Helgen var lika bra som den alltid blir med min favorit fästman, vi var på marieberg och shoppade åt våra mammor men mest till oss själva. Denna helg gick på runt 8500kr. En dator till mig, en data skärm till honom och lite smått och gott. Det går nästan alldeles för lätt för oss att shoppa.. Jag hoppas att min favoritmamma blev glad för presenterna hon fick av mig! Vi grillade med min familj och vi hade de så bra som bara vi kan. Jag fick också morsdag present, Krille och Wilma hade pratat ihop sig sa han;) hah! Söta dom är.

Nu hinner jag inte skriva mera. Får uppdatera mera senare helt enkelt!

RSS 2.0