rubrik

Jag är hemma hos mamma och pappa och myser. Krille är och spelar fotboll idag, och ikväll skulle dom ut på krogen och eftersom jag är nykterist just nu så får jag stanna hemma. Har ändå ingen lust att gå ut ikväll. Det blir mys med någon film och lite chips och kanske en bakistammie? 

Igår var vi på halloween fest. Tammie bjöd med, emma, krille, mig och så följde min myskusin Agge också med. Snart drar han till england och det gillar vi inte alls! Men han är hemma tills min 20års dag, det gillar jag lite mera..
Ska ta med mamma och emma på promenad nu. Soffpotatisar är vad dom är!

lycka!

Det är massor som händer just nu , har inte tänkt på bloggen över huvud taget .. Är hemma ensam en stund, krille är på jobbet. Drömmer mardrömmar på nätterna så jag vaknade med hjärtklappning och helt förstörd idag också. Ringde och väckte tammie, hon är mys!! <3

Pengarna har kommit! Så igår firade vi på kvällen, bjöd min underbara familj och krille på middag på Wobbler!

Livet leker och jag bara njuuter!




en helg

Jag är vaken och fortfarande trött! Kom hem vid elva igår (tolv sommartid) och jag har inte riktigt ställt om mig än.

Helgen har varit toppenbra. Det var jättemysigt i sthlm med tjejerna och vi shoppade en massa. Min jacka fanns tyvärr inte i min strl så den får jag kolla efter här i stan. I sista minuten sprang vi runt och letade efter en affär som tammie bara var tvungen att gå till som låg femhundra mil ifrån stan ungefär. Då var jag minst sagt död i hela kroppen efter att vi hade gått hela dagen! Men vad gör man inte ;)

När jag kom hem blev jag bjuden på mat av min fästman och så fick jag blommor, börjar ana att det hänt nåt nu.. Det här fjäsket vet jag inte vad jag tycker om rikigt!! hah, Ne han är förhoppningsvis bara tokig i mig ;D

Igår var mamma och pappa här på fika och sen övningskörde jag med pappa till farmor och farfar. Förresten så har jag inte bokat någon uppkörning än eftersom tanten på körskolan är dum i skallen. Jag måste göra ETT TEST TILL! sånt här händer alltid mig .. Varför inte bara skippa de där jävla testet? Jag har helt tappat lusten för att ens fortsätta med körkortet.

Igår kväll var Krille och jag hembjudna till Desse (krilles syster) på mat. Riktigt gott och mysigt var det!

Nu ska jag leka lite mer med min ofärdiga bloggsida, det ser inte allt för bra ut just nu ;)






god morgon!

Skrållan (katten) är med och skriver blogg idag!

Jag vaknade när Krille åkte till jobbet och kunde inte somna om , så nu sitter jag och läser bloggar, skriver blogg och kollar på vakna med the voice. Mår inte helt bra idag, kanske har med vaccinsprutan att göra..
Skrållan är verkligen rolig, hon sitter och tittar på tv och hjälper mig att skriva blogg. Hon verkar förstå hur man ska göra!!

Idag skulle jag åkt till skolan, men jag orkar inte det. Känner mig lite hängig, Feber och ont i kroppen :/
Så det blir att plugga hemma idag istället! Om jag orkar.
Jag ska över till mamma och pappa och kolla på Idol och mysa ikväll. Emma frågade om hon fick låna lägenheten, hon och hennes tjejkompisar ska laga mat och mysa. Och det är klart att hon får det!

Imorgon ska emma, tammie och jag åka på shoppingtur till Sthlm! Ska leta efter en vinterjacka till mig, och sen får vi se om jag hittar nåt annat! Har tänkt att kolla på saker till lägenheten. Men bara sånt som vi kan ta med oss till nästa lägenhet!

Krille och jag blev jagade av ett pucko igår när vi kom hem från kalaset, Vi kom hem vid elva halv tolv, han var inte helt nykter skulle man väl kunna säga, men vi skyndade oss in i trapphuset och där kom han inte in!! GUBBE! Känns inte så roligt att bo kvar här längre men det är snart ändring på det kan jag lova!

PUSSPUSS!

..

Det känns som att jag har en jävla intressant blogg förresten ..

grattis syster!

GRATTIS EMMMA!!!!!!!!!!!
jag ringde och sjöng för henne direkt när jag vaknade, det lät som hon blev lite glad iaf! Hon, mamma och pappa  kommer snart hit så ska jag bjuda dom på mat. MYS! Ikväll blir det tårta och massa sånt gott hemma i huset. Släkten kommer också!

Igår var jag med tammie, vi skrev mitt cv och lämnade in! Så nu hoppas vi bara på det bästa och att dom har plats för mig. På kvällen var jag på mberg med krille och sen körde jag bil med pappa. När jag kom hem blev jag bjuden på mat och levande ljus av min karl, riktigt romantiskt!

Nu måste jag börja med maten!

myskväll

Nu har vi kommit hem, det gick bra att ta sprutan. Det var inte alls farligt! jag svimmade inte ens!! bra gjort av mig om jag får säga vad jag själv tycker. Läste om vad man kan få för biverkningar och eftersom jag som värsta hypokondrikern så tror jag att jag har allt just nu .. feber skulle jag få sa hon, men sen att det gör ont i lederna, muskelvärk och jag vet inte allt jag har just nu! hahaha!

Krille och jag sitter framför tv:n och myser med levande ljus, det är ju dags för det nu igen, äntligen :)
Han äter nudlar och jag äter ananaskross .. MUMS!! hahaha, låter inte allt för fräscht men vi stannade faktiskt på mcd förut så det här är inte våran kvällsmat. Mcd är förresten jättefräscht! Vi tänkte titta på "sveriges fulaste hem" och "grannfejden" ikväll. myspys!

Nu ska jag vara lite trevlig mot Krille, PUSS

vaccinspruta

Katterna tar kål på mig!! Hela natten har dom skrikit, sprungit på oss, haft ner saker ifrån fönstret och varit allmänt jobbiga. Jag sov jättedåligt och krille sov ännu sämre som fick springa och plocka upp grejer från golvet och hjälpa lilla skrållan när missan höll på att strypa henne osv. Stackars skrållan! Förstår att min syster inte gillade att vara kattvakt när vi var borta, såhär jobbiga har som nog aldrig varit mot oss förut! Därför är jag extremtrött idag..

Jag ska till sjukhuset sen vid tre och få vaccinspruta och jag skakar redan sönder! Vill inte ta spruta, det är äckligt. Jag var tydligen i riskzonen :S hah! Krille följer med och håller handen.
Efter det ska pappa och jag ses på marieberg om jag inte dött av att ta sprutan. Syster fyller 17år på torsdag så vi ska köpa lite grejs till henne! Nu är det ett år kvar, sen får hon gå med oss på krogen efter förfesten, gullan :) 

Tror att det är det dags att boka uppkörning och uppskrivning också, TRE ÅR SENARE! Gör nog det senare idag så det blir av nån gång annars kommer jag bara dra ut på det, om jag känner mig själv rätt!




hemma!

hej!

jag har varit hemma i snart en vecka, tiden går ruskigt fort! Jag hade det helt underbart på semestern, blev nästan deprimerad när jag kom hem till sverige. Det SNÖADE i sthlm när vi landade!! usch.
Nästa gång tar jag med mig mina favoriter och det blir i vår för det har vi redan bestämt!
09 10 11 förlovade vi oss, efter tre år tyckte vi att det var dags! Känns jättebra, och jag är lyckligast i världen! Krille är bäst!!

Vi vaknade nyss, var på fest igår så vi sov lite längre an vad vi brukar göra. Ska äta frukost snart och sen skulle jag vilja åka till ikea och titta på lite saker till lägenheten.

PUSSPUSS


snart slipper ni mig här hemma :D

Det blev film och mys med några igår, min bästis oscar kom också förbi vilket gjorde mig mycket glad! Nu kommer jag inte träffa honom på en vecka. Inte alls lika roligt ..

Idag ska jag packa det sista, träffa mamma och pappa en sväng och sen städa lägenheten. Känner att jag har allt under kontroll iaf :) Jag är redo så att säga!!

Ni får ha det bäst här hemma i kylan, klä er varmt så ni inte fryser ;)
Jag kommer inte vilja åka hem igen, så skriver jag inte runt den 14-15 så har jag stannat på cypern.
PUSS PUSS!!



kvällen

Jag har sagt det förut och jag säger det igen! DET SKA BLI SÅ JÄVLA SKÖNT ATT ÅKA HÄRIFRÅN!! Kom nyss hem från en party kväll som blev som dom blivit de senaste gångerna. Typ jättetaggat i början och så dör det ut och blir typ skit av allting. Missförstånd och sånt förstörde allt.. Jag lägger inte mer energi på det nu, imorgon är det en ny dag och ännu en dag närmare cypern. Ja jag tjatar!!

Krille ligger bredvid mig och sover som en stock, han var lite onykter när vi kom hem så han somnade på en gång :P jag älskar verkligen honom! Efter tre år så kanske man gör det ;)

Nu ska jag kolla på tv tills jag somnar :) 
GODNATT!

Tjejer är bäst, ingen protest?

Det ska bli grymt skönt att bara åka härifrån nu, att lämna allt det här en vecka och bara tänka på sig själv! Det ska bli den mest romatiska veckan i mitt liv.. Och den kommer jag komma ihåg hela livet, någonting fantastiskt kommer hända! Ser fram emot det nåt enormt mycket nu.
Är trött på det här som händer hemma, det räcker nu!!

Vi har varit med min familj på örebrodway ikväll, mormor var sööt och dansade, och det ska hon göra alla föreställningar framöver.. Så nu har man en kändis mormor, eller nåt! Det var iaf jättretrevligt med god mat och rolig underhållning. Imorgon är det premiär , gå och se på de vettja!

Älskar min Kristoffer, han är den bästa killen man någonsin kan önska sig! 
Och just nu behöver jag honom mer än någonsin. Imorse bjöd han mig på frukost på ett konditori när vi hade varit hos doktorn. Vi åt frukost i två timmar och bara hade det bäst! Planerade lite vad vi ska göra på resan och så :) kan man längta ihjäl sig på riktigt tro?

Ska lägga mig nu, imorgon kommer min lilla sötsyssling Elina hit och kollar på katterna. Sen får vi se vad som händer på kvällen , var planerat att gå ut på krogen. Men just nu känner jag bara för att mysa med Krille eller någonting, ladda för CYPERN! :)

Tjejer är bäst, ingen protest?




RSS 2.0