magsjuka

Våran helg blev inte alls som vi hade tänkt oss. Vi skulle springa på hindersmässan för första gången på flera år och Krille skulle åka på Mc mässa i sthlm. Jag och Wilma skulle träffa min mamma och syster på lördagen när Krille var borta. Men på fredagen slog magsjukan till här hemma. Så vi har varit sjuka hela helgen. Inte roligt alls, magsjuka är det värsta jag vet! Så det blev ingenting av någonting. Lite tråkigt när hela helgen blir förstörd när man sett fram emot den också. Men sånt är livet, idag mår vi bättre. Som tur är så klarade sig våran skitunge ifrån magsjukan (peppar peppar ta i TRÄ!) För idag är moster emma sjuk och Wilma träffade henne hela lördagen.



semester bilder

Ett inlägg med bara underbara bilder ifrån våran semester!


    

    

      

    

    

    

        

   

  

Jag SKA dit nästa år igen!




 



  
 

Hemma ifrån Teneriffa

Vi skulle gärna stannat på Teneriffa i flera veckor, men man måste ju tyvärr hem. Det har varit riktigt bra. Wilma har skött sig utmärkt. Hon njöt nog av att inte ha tjocka vinterkläder på sig. Jag har tyvärr inte lagt in alla bilder på datorn än men jag slänger ut de bilder jag har så länge!









vi har fått lägenhet, äntligen!

Vi har länge letat efter större boende, men har inte hittat någonting som passar oss. Lite kräsna är vi nog ändå. Vi vill ju inte hamna i något slusk ställe nu när vi har Wilma. Helst ska de vara i ett område där det finns mycket barn och med uteplats/ stor balkong. Sen är det ju ett plus om det finns egen tvättmaskin och torktumlare nu när man har barn. Det blir så sjukt mycket tvätt när man har barn! Mycket krav har vi ställt på vårat nya boende, och självklart så får man ju betala efter de kraven också. Men de är det verkligen värt tycker vi! Vi har sagt att öppenplanlösning är ett krav, då vi bor i en lägenhet där köket ligger i andra änden av hela lägenheten så man får skrika åt varandra när man gör mat eller kollar på tv i vardagsrummet och det gör ju att man blir riktigt irriterade på varandra ibland. Men sånt går FETBORT nu, allting ska bli så skönt med öppen planlösning i den nya lägenheten! Wilma kommer få ett eget rum och precis utanför finns det en fin gård med lekplats osv. Stor balkong på hela 12 kvm! Och läget är i söder, sol typ jämt på sommaren = SUPERDUPER! Alla våra krav är uppfyllda och vi kan nu börja leva det liv vi vill leva. Känns hur bra som helst, och det finns nog ingen lyckligare tjej än jag just nu!! :)


ny kärlek

Min sambo har länge önskat sig en fåtölj.
Men vi har aldrig kommit till skott och köpt en, men i helgen fick han sin efterlängtade.

Igår bytte han ut mig.




Nyårs helgen

Min helg har varit toppen! Det blev en mysig kväll hos mamma och pappa med släktningar och vänner på nyårsafton. Lagom kväll med god mat och smällare och champagne på tolvslaget. Wilma sov i vagnen med hörselkåpor när det smällde som mest så hon brydde sig inte om alla smällare och allt oljud.


Våran älskling, tänk att hon redan är ett halvår!

Vi sov kvar hos mamma och pappa eftersom vi somnade i deras soffa och vaknade halv tre. Och sen fastnade vi hos dom idag, länge sen vi bara var med min familj. Efterlängtat och mysigt! Vi gick en långpromenad i halkan och sen träffade jag min bästa vän en sista gång innan hon åker hem imorgon. Jag hatar Luleå och önskar att det inte låg så jävla långt bort!

Wilma sover så nu ska vi mysa i soffan och äta morötter. (Istället för onyttigt godis!) Yes vi är duktiga! Hejjahejja!

RSS 2.0