29september

Våran bebis blir tre månader idag, stora tjejen! :)<3

Igår köpte vi en ny barnvagn. En brio sing, den verkar vara jättebra. Vi gick en sväng inatt för att testa om den fungerade och det gjorde den! Wilma fick sitt tre månaders vaccin igår, hon skrek massa och det såg nästan ut som hennes pappa ville slå bvc tanten där en stund. Som plåster på såret fick våran bortskämda bebis barnvagnen, men jag har hört att man inte kan skämma bort små bebisar.

Hon vägde 5955kg och var 63cm lång. Tiden går fort.. Snart är hon 18år och får springa på krogen ;)

Min underbaraste pojkvän kom hem med vackra blommor och en skvaller tidning åt mig idag. Sen fick jag några cider av honom. Man kan ju inte annat än att börja undra vad som hänt när han gör såna saker.. hah! Vi hoppas att han tycker om mig väldigt mycket och inget annat! :D

Nu ska jag ta mig tid att lägga ut massa bilder på världens goaste unge, Wilma Almestrand!


Våran coolaste tjej.


Wilma och morfar.


Wilmas favorit kanin "Ninen" som vi så fiffigt kallar den ;)


Man vill ju bara pussa på henne!


Här är hon grymt lik mig när jag var liten.


Fika med moster på sveas i kumla.



 
Wilma och pappa läser bok.


Japp, jag attakerar barnet.


Glad skitunge.




Den här ungen är det bästa som har hänt mig.

23september

Katten har börjat lägga sig i mitt knä som en bebis under tiden när Wilma sover, Hon passar på då lixom. Hon tror väl att hon också är min bebis. 

Om en vecka är Wilma tre månader. Och hon blir mer och mer lik sin mamma. Och mer och mer söt. Såklart! 

Hon har börjat klaga tills hon får uppmärksamhet sen blir hon tyst och ser ganska nöjd ut, en stund. Sen putar hon med underläppen, allt för att man ska tycka att hon är söt och vilja ge henne all sin uppmärksamhet. Tror jag i alla fall.

Nu ska vi göra oss klara för snart kommer Amanda hit. Hon ska mysa med oss hela dagen är det tänkt.


6september

Nu har jag varit något så grymt sugen på tacos i flera dagar. Krille står just nu i köket och fixat det åt mig! UNDERBART! Nu är Krille pappaledig. Han började sin första lediga dag idag. Vi har varit och kollat på ett hus som vi är lite intresserade av. Får se hur det går med det, vi ska till banken nästa vecka! Sen har vi varit och handlat mat. Förra veckan veckohandlade vi mat på handla24.se och bestämde exakt vad vi skulle äta och hur mycket vi behöve av allt. Det gick superbra att följa ett schema så det ska vi nog fortsätta med den här veckan. Vet inte om det blev så mycket billigare än vad det brukar kosta, men det är så skönt att veta vad man ska äta. Det blir lätt att man beställer mat eller åker och äter på något uteställe annars.

Wilma har numera blivit björn, så himla söt är hon i sin bruna overall helt inmysad (heter det så?^) lägger in en bild någon gång, kanske ..

Vi hade kräftskiva i fredags, hade bjudit några vänner med alla kunde tvärr inte komma. Så det blev Amanda, Emma och jag. Men det var mysigt det också! Vi hade det riktigt trevligt :)

Sen fick Krille och jag lite egentid i helgen. Wilmas mormor och morfar var barnvakt. Så vi passade på att åka till marieberg och köpa lite nya kläder till Wilma och vi fikade i lugn och ro, det har vi inta gjort på et tag. Hennes strl är nu 62 så hon hade växt ur nästan allting.


Nu är maten klar, så nu ska jag äntligen få min efterlängtade tacos ;) 

/Frida


RSS 2.0