10maj

Jag kommer sakna de här plötsliga rycken i magen som gör att det känns som man hoppar upp tre meter upp i luften. Jag har lixom levt med en liten bebis i magen i snart nio månader och snart så är det slut på det. Kommer nog kännas jättetomt när Wilma är ute men samtidigt skönt såklart!

Nu är det den 10maj vilket betyder att om exakt två månader idag är det beräknat. Nästa vecka ska jag och träffa anestesi läkare på specialistmödravården. Vi får se vad dom säger om kejsarsnitt. Jag måste nog fundera ut lite vad jag ska säga, jag vill nog ändå ha kejsarsnitt efter allt hemska drömmar. Det känns som jag kommer få min vilja igenom, varför skulle dom tvinga mig om jag inte vill? Det finns massa människor som har fått göra kejsarsnitt bara för att de har varit rädda att föda och jag har ju som sagt en anledning.. 

Nu är jag i vecka 31+1. Jag längtar sönder, finns det ingenting man kan göra för att tiden ska gå fortare?

Amanda kommer snart hit, vi ska åka på utflykt. Vi åker nog till Nora och äter glass och kanske en sväng förbi farmor och farfar. Vilken tur jag har som har Amanda som tar med mig på utflykter ibland!

Nu ska jag göra mig klar för snart är hon här, byebye!


Kommentarer
Postat av: Amanda

Tur att du finns så jag har någon att ta med mig på utflykt ;)

2010-05-11 @ 11:07:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0