31juli

Kvällen kommer bli bra, vi ska leva livet! Syster och jag dricker vin och laddar inför kvällen snart ska vi börja med maten! Lillskruttan stannar hemma hos sin mormor och morfar under kvällen. Ska bli skönt att vara barnfri men jag kommer sakna mitt hjärta massor hela kvällen! Det är första gången vi lämnar henne under en längre tid. Imorgon ska vi packa för på måndag åker fam Forsberg/Almestrand på semester! :) SKÖÖNT!


30juli


Vad gör man inte för att få träffa sin syster ;)


funderar på vilket som lockade mest..


29juli

Idag blir Wilma en månad gammal!










12juli

Dålig uppdatering på bloggen, jag vet! Men jag njuter för fullt. Dagarna går superfort och det är redan två veckor sen Wilma kom till världen. Det går toppen, och alla mår bra. Wilma är världens snällaste bebis och skriker bara när hon vill ha mat. Skönt att man fått en sån mysig bebis. Jag har gått ner 10kg hittills och det är underbart att känna sig lite lättare igen! Nu är det bara 7kg kvar sen är jag nere på den vikten som jag vägde innan jag blev gravid. Det är sjukt vad man uppskattar att ligga på mage efter en graviditet ;)


sista bilden innan Wilma kom ut. Vecka 38+4









2juli

Den 29/6 -10 klockan 8.31 kom våran älskade lilla Wilma till världen!
Hon vägde 3430gram och var 50 cm lång.

Efter två dagar på BB fick vi komma hem, och vi har precis vaknat här hemma efter första natten. Wilma är redan tre dagar och dagarna går så fort! Allt har gått bra och Wilma är väldens snällaste bebis, hon sover, äter, gurglar lite och sover lite till. Just nu ligger hon bredvid mig i soffan och myser. Jag älskar min lilla familj högt och vi är så stolta föräldrar!




RSS 2.0