28april

Den här veckan måste gå fort för på fredag ska vi till Stockholm på 3D/ 4D ultraljud som vi har betalat 1700kr för att få göra. Man måste inte men vi tyckte att det var en rolig grej. Specialistmödravården lämnar inte ut de papper som barnmorskan i Stockholm behöver, lite knepigt tycker jag för jag borde ju få ha tillgång till mina egna handlingar:/ Men dom vägrade tydligen. Konstigt! Som tur är så skulle det gå bra ändå. Veckans höjdpunkt;)

Inatt drömde jag att det kom ut en bebis som såg ut som en kines. Sist drömde jag att det var en mörkhyad bebis.. Än har jag inte drömt att det är en alien. Men jag har inte varit med någon annan än min fästman, så det kommer komma ut en svensk bebis om Krille inte har någon kines eller negergen. Får man skiva så? 

Lite ont i ryggen har jag, det kanske blir så om man sitter konstigt i soffan så de trycker lite överallt. Det är väl så jag kommer ha det i ca 11veckor framöver om jag inte sitter rakt och snyggt hela tiden. Bara att bita ihop, det trycker på revbenen och jag har svårt att andas och är täppt som bara den. Jag har försökt förklara känslan för krille. "De är som när man har hjärtat i halsgropen ungefär, sa jag." Typ ganska exakt så känns det när det trycker på revbenen! Snart är hon här och hon är mer än välkommen!

Jag har kommit på att jag ändå har en ganska snäll graviditet, jag har mindre ont i ryggen än vad jag hade innan jag blev gravid. Då hade jag konstant ont. Jag mådde illa i kanske 6veckor i början men sen gick det över och sen dess har jag bara mått illa en eller två gånger efter det. Jag har ganska svårt att röra mig eftersom jag är så tung men det stör mig inte så mycket, jag klarar ju det mesta i vardagen förutom att springa på stan och såna saker.
De som är lite tråkigt är att jag kan inte ha min förlovningsring längre, jag får som som kramp i fingret bara för jag har så svullna fingrar.

Tiden går segt idag, jag har försökt göra så mycket som möjligt för att tiden ska rinna iväg fort men det är hela tre timmar kvar tills Krille slutar jobbet. Jag ska nog fortsätta med storstädningen snart. Det är sjukt hur fort det blir skitigt i vårat hem! Jag har faktiskt skurat hela badrummet idag, det är bra gjort av mig tycker jag!

Är det någon som är i behov av en bil så har vi en ful eller jag menade en fin volvo 240 till salu! Vit till och med, bara att höra av sig om det låter intressant;) Vi kommer klara oss mycket bra med min bil. Det är alldeles för dyrt att ha två stycken!

Skriver mer sen om jag får tråkigt, nu ska jag städa mera!
Byebye:)


Jag älskar honom, varje dag till och med;)
Han kommer bli en bra och mysig pappa!





Vecka 12                      Vecka 26                   Vecka 29              


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0