31augusti

Vi har nu bestämt oss efter två månader vad Wilmas fulständiga namn blir. Hon heter Wilma Evelina Almestrand. Det blir bäst med Krilles efternamn eftersom vi ska gifta oss någon gång och då slipper hon byta namn igen!

I förrgår blev Wilma två månader. Hon är en glad tjej som ligger och skrattar för det mesta när hon inte sover eller äter mat. Det går jättebra med henne! Nästa vecka går Krille på föräldraledigeten och till att börja med ska han jobba halvtid i ett år. Kommer bli toppen!


<3






20augusti

Jag har tid hos frisören halv fem idag. Det ska bli kortare och ljusare!

Wilma och jag har klarat oss ensama i hela två veckor nu, vi känner oss riktigt duktiga! Snart är Wilmas pappa ledig med oss. Ska bli skönt att få lite vuxen sällskap och framför allt ska det bli skönt att få lite hjälp.
I torsdags var vi på bvc och det visade sig att hon väger 4755kg och var 58cm lång. Hon växer så det knakar! 


Wilma 3dagar


Wilma 7veckor




14augusti

Veckan har gått bättre än förvantat! Tur att jag har en snäll bebis :)

Krille är på fotografering med brudparet. Jag sitter och väntar på att mamma och pappa ska komma hit med mat åt mig, har inte fått i mig någon mat på hela dagen och nu börjar jag känna mig yr i skallen. Blev precis klar med sminket och håret, nu är det bara klänningen kvar. Precis när jag fick på mig klänningen såg jag en stor fläck rakt på bröstet, så jävla typiskt! Jag vågade inte börja skrubba och tvätta den själv för det kommer säkert bara bli värre då, det är ett silkestyg och det kommer bara bli fel om jag ska tvätta den, så klantig som jag är.. Så mamma ska göra det åt mig. Om vi hinner? Tur att fokus inte ska ligga på mig för då hade jag bivit galen, men en stor äcklig fläck på klänningen. hah! Klockan två ska vi åka på bröllop! :) Krilles syster och Micke gifter sig idag.

Wilma ska ha en gullig blå klänning som jag köpte åt henne innan hon ens var född. Kommer nog bli en toppendag, det känner jag på mig! :) solen skiner också, kan ju inte bli bättre. Vilken tur Lovisa och Micke har :)

Nu ska jag klä på min skrutt som ligger och sover, hoppas att hon fortsätter sova även om jag börjar böka med henne..


8augusti

Vi hade det jättebra i Grebbestad. Synd bara att vi hade bokat tre dagar på hotellet, vi hade gärna stannat längre. Idag är det Krilles sista semester dag vilket betyder att från och med nu får jag klara mig själv med Wilma på dagarna. Jag har inte varit ensam med henne någon längre tid sen hon kom, men jag hoppas att det kommer gå bra! Jag har ju annars några som jag tror väldigt gärna skulle vilja vara med och hjälpa till! ;)









RSS 2.0